Jump to content

FrederiekeB

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Rotterdam
 • OCCUPATION
  Secretaresse
 1. Daar heb ik ook over nagedacht, maar ik ga wel voor de winst! Misschien dat ik de wilg vervang door een fruitboom... Ooit! Dan maar kleinfruit! In het voorjaar even langs de kwekers! Nu al zin in!
 2. Ik wil het allemaal... Dat is mijn probleem altijd! Maar ik denk dan een paar potten met aardbeien... Ik heb natuurlijk mijn blauwe bessen en ik heb een zwarte bes in de tuin staan. Ik moet wel een nieuwe aalbes, want die ik nu heb is zo dood als een pier! Heeft iemand nog andere tips?
 3. Dit jaar wil ik zoveel mogelijk fruit/kruiden/groenten in pot groeien. Wie weet of ik ook mini fruitbomen in pot kan houden? En zoja, wat is leuk en niet al te moeilijk?
 4. De plantjes hebben tot vandaag voor het koudste raam in het huis gestaan, gezien het feit dat het in de schuur ook vroor! Maar nu het niet meer vriest heb ik ze vandaag buiten gezet! Wel nog boven op de stellingkast die ik in mijn tuin heb staan want dan kan ik ze vanuit mijn keukenraam in de gaten houden.
 5. Ja ik heb dat programma gezien, en ik heb ook het boek wat er bij hoort: De Creatieve Tuinier.
 6. FrederiekeB

  Hoihoi!

  Hallo! Mijn naam is Frederieke, 24 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Rotterdam. Ik heb sinds twee jaar een tuin welke ik sindsdien al aan het omgooien ben! Voor inspiratie kijk ik veel BBC, met als favoriet Gardeners World en Alys Fowler! Dit jaar ben ik van plan om, als experiment, zoveel mogelijk eenjarige kruiden en groenten in potten te groeien. En een paar meerjarige (behalve munt) in mijn tuin te planten. Gr. FrederiekeB.
 7. Vraagje: Ik heb voor de kerst twee winterharde blauwe bessen plantjes gekregen, en die staan nu in mijn keuken. Maar ik ben bang dat ze in mijn huis misschien te warm staan. Kan iemand mij zeggen of ik ze gewoon binnen kan laten staan, of dat ik ze beter (zelfs met deze sneeuw)buiten kan zetten?
×
×
 • Create New...