Jump to content

Pollewops

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Almere

Converted

 1. Beste Jorg, dank je wel voor de tips, we hadden de courgettes in eerste instantie uitgezet in de tuin maar daar vedwenen ze als sneeuw voor de zon door de naaktslakken. Vandaar dat we besloten hadden ze in de bakken te houden. Maar ik ga het kleine plantje dan toch maar weer uitzetten in de tuin. Hebben bonen net zoveel voeding nodig? Dat verklaard dan wel een hoop! P.s de bakken zijn 20 hoog, waarvan ik denk 17 aarde.
 2. Allemaal heel hartelijk dank voor jullie reacties, ik voel me welkom
 3. In een van de bakken heb ik 2 courgettes staan. De een doet het heel goed, de andere een heel stuk minder! Nou heb ik ooit iets gelezen over verdrogingsziekte, waar ik het op vind lijken. Maar wat kan ik hieraan doen? Ik zal 2 foto's toevoegen. P.s. De tuintjes ben ik begonnen met moestuin grond.
 4. Dank je, dit is mijn eerste forum dus ff wennen. Maar leuk dat je me welkom heet, nu nog even de weg vinden en kijken hoe ik mijn vragen kan stellen en hoe ik foto's toevoeg
 5. Beste allemaal hier even een berichtje van mij. Ik ben 42 zit thuis met een burn-out en ben daardoor aan een moestuintje begonnen. Of eigenlijk 4 van 60 x 60 cm. Ik heb nu echter een klein probleempje waar ik een oplossing voor zoek. Vandaar mijn aanmelding.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...