Jump to content

Else

Members
 • Posts

  194
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  zuidholland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb ze afgelopen vrijdag gepoot. Twee soorten.
 2. De aardamandelen zaten in envelop B, tenminste toen ik hem had in juni zaten die er nog in.
 3. Envelop A ontvangen en die doe ik morgen op de post naar japie101
 4. Envelop B Ik heb hem dan toch eindelijk ontvangen (Nasuada heeft hem pas na een maand doorgestuurd!) en ik stuur hem morgen meteen door naar japie101. Hopelijk voor de rest gaat het vanaf nu dan wel weer vlot.
 5. Klopt. Maar ik had mijn adres al op 2 juni aan haar gestuurd hoor, dus het zou kunnen dat de envelop toch onderweg is. Maar het duurt wel heel erg lang nu. Nasuada heeft de envelop al vanaf 19 mei...
 6. Ik heb nog steeds de envelop niet gehad, en ook geen track en trace code ontvangen. Ik heb het adres van japie101 al gehad. Dat had ik nl. al gevraagd voordat ik zelf de envelop ontvangen had, zodat ik hem snel kon doorsturen. Maar ik wacht dus nog steeds tot ik hem krijg. Ik heb Nasuada om de track en trace code gevraagd maar zag dat mijn eerdere bericht aan haar ook nog in postvak uit staat sinds 9 juni dus ik denk dat ze vanaf 9 juni niet meer op dit forum heeft gekeken.
 7. Envelop B Ik heb degene na mij op de lijst, japie101, alvast een bericht gestuurd voor zijn/haar adres, zodat ik hem snel kan doorsturen als ik hem ontvang. Ik zal het hier ook vermelden als ik hem heb ontvangen en wanneer hij weer verzonden is.
 8. O, dat is goed om te weten! Ik had er wel meer gezaaid en geplant, maar die andere zijn opgegeten door de slakken dus daarom had ik er nu weer maar 1 over. Hopelijk gaat het dan toch lukken dit jaar!
 9. Ik heb ook altijd veel mieren in mijn potten maar ik heb niet de indruk dat dat slecht is voor de planten. Ik heb altijd goede tomaten. Ik zou ook denken dat je ze gewoon in te kleine potten hebt staan.
 10. Ik vraag me af of je bij planten als courgette, pompoen, komkommer enz. altijd meer dan 2 planten moet hebben om vruchten te krijgen. Weet iemand dat? Want ik had vorig jaar 1 flespompoen en die kreeg wel bloemen maar geen vruchten. Dit jaar heb ik er weer maar 1 (anderen doodgegaan helaas). Heb ik nog kans op vruchten of lukt dat nooit als je maar 1 plant hebt?
 11. Envelop B Ik heb op 1 juni een bericht gehad van Nasuada om mijn adres te vragen. Daar heb ik meteen op geantwoord maar ik zie dat dat bericht nog steeds in postvak uit staat. Dus volgens mij gaat er iets niet goed.
 12. Ik heb vorig jaar koolraap thuis in een pot opgekweekt en in de moestuin gezet toen ze ongeveer 3 cm groot waren, en er is er geeneen dood gegaan. Ik had ze trouwens toen ook in april in de moestuin gezet. Bij mij ging dat goed.
 13. Else

  Courgettes buiten?

  Okee, dan ga ik dat doen. Zou ook jammer zijn als ze dood zouden gaan natuurlijk. De afgelopen 2 jaar had ik ze wel al eind april buiten maar toen was het niet zo koud als nu. Ik heb ze op hetzelfde moment gezaaid als toen.
 14. Else

  Courgettes buiten?

  Nee he, dat dacht ik eigenlijk wel. Dan hou ik ze nog wel een week of zo binnen. De steeltjes beginnen alleen zo lang te worden.
×
×
 • Create New...