Jump to content

Nancy

Members
 • Posts

  121
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Limburg (B)
 1. Uh, ik zou daar toch maar mee uitkijken!!! Hier heb ik ze zeker wel tot 50 cm diep gevonden dus die gaan zo onder die dakpannen door hoor.
 2. Wie heeft er interesse in Fragaria ananassa "Anablanca'. Ik ga ze niet versturen, maar ze zijn wel gratis op te halen hier in Teuven (B), een half uur onder Maastricht. Ik heb ze er net uit gehaald en geteld. Het zijn 57 volwassen planten met daaraan nog alle jonge scheuten. Ik heb ze nu onder een afdekzeiltje gelegd zodat de wortels niet uitdrogen, maar wie ze graag wil hebben zou ze wel snel op moeten halen. Ik hoop dat ik er iemand heel blij mee kan maken. Groetjes Nancy
 3. Wij hadden gisteren vanalles geroerbakt, peultjes, aardappels en uiten(niet van onszelf) raapstelen, brave hendrik, gekookt ei, peterselie en spekjes. Vandaag friet met ijsbergsla en van alles uit de tuin erbij, pluksla, goudsbloem ect
 4. Ik pak altijd gewoon een heel scherm en doe dat in een mok met kokend water, een halve minuut. Ik vind dit de lekkerste thee die er is, dus ik heb al heeel veel gedroogd. Als je bijv andere kruiden zoals heermoes, goudsbloem (allebei voor iedereen heeel gezond) pakt, dan is dat niet zo heel lekker, hop, vlierbloesem erbij en hij is echt heel lekker. Vlierbloesem mag je gewoon met andere kruiden mengen. Als het vers is een halve minuut en gedroogde kruiden enkele minuten. Maar ik ga hier in het weekend ook de vlierbloesem in het deeg van de pannekoeken doen, gewoon losse bloempjes, lijkt me lekker. Hier kom je nog eens op ideeen. Leuk!
 5. Hoe maak je dat, pannekoeken met vlierbloesem? Ik maak wel thee vd vlierbloesem, heeeel lekker!
 6. Eindelijk weer eens peultjes gegeten, voor mij de allerlekkerste groente. Verder veel aardbeien!
 7. Hier heb ik nog nooit van gehoord, wat een mooie plant zeg! Net even gegoogled en die vruchtjes komen me wel bekend voor. Zijn die lekker?
 8. Is hier ook, maar ik gooi alle tuin- en groenteafval op de mesthoop en dat is in het voorjaar weer de tuin ingegaan. Hier komt nu door echt de hele tuin aardbeispinazie op, dat vind ik minder grappig. Heb jij nog mazzel met je pompoenen hahaha. Hier komen trouwens ook elk jaar tomatenplantjes op, maar daar heb ik maar een enkele tomaat, soms geen, omdat ze te laat opkomen, echt half of eind mei pas.
 9. Nancy

  Eeuwig moes

  Je hebt verschillende klonen. Je hebt klonen die toch gaan bloeien, dat is niet een "Eeuwige" maar een kortlevende! En van de echte Eeuwige Moes heb je 2 goeie klonen. Wij hebben hier ook een bonte varieteit van. Normaal zijn wij niet vd bonte planten maar deze heeft een klein subtiel geel/wit randje, gewoon heel mooi. Maar we hebben hem niet voor de beesten hoor, onze konijnen geef ik brokken, gras, paardebloemen en wat ik verder in de berm vind. Als er volgend jaar een moestuinforumdag is dan wil ik wel stekken ruilen met liefhebbers van andere bijzondere groenten. Groetjes Nancy
 10. Ik zat ook meteen aan frambozen te denken.
 11. Hier hetzelfde, ik heb ze gisteren allemaal eraf geknipt. En ik denk dat als de aardbeien straks eraf zijn dat ze wel weer nieuwe scheuten gaan maken.
 12. Ik hoef er geen ijsblokjes mee fijn te maken maar als ie dat kan is het natuurlijk wel een goede. Ik ga eens googlen op die jullie hierboven noemen.
×
×
 • Create New...