Jump to content

angela

Members
 • Posts

  6,599
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Brabant
 • Hobbies
  lezen, filmpje, winkelen, uit eten

Recent Profile Visitors

1,964 profile views
 1. @appelvrouw Hier zijn alleen in naburige dorpen nog verenigingen. Vind ik te ver ook met het verhuizen van spullen, en bewoners van die dorpen gaan ook voor. Eerlijk gezegd hebben ze me zo een rot gevoel gegeven dat ik er wel klaar mee ben of ik gelijk krijg of niet. Ik denk dat ik achter het huis maar wat ga tuinieren, en op het werk mag ik ook een hoekje. Verder is er op het werk plek voor mijn fruitbomen ik ga wel de kas en asperge bedden missen en mijn peche de vigne want die is te groot om te verhuizen. Ik wil alleen de tijd om alles te verhuizen maar momenteel ben ik nog met andere zaken bezig.
 2. Ja dat zou idd kunnen. Ik moet die een keer opruimen.
 3. Hey @weknow dan ben je bij mij in de buurt! Mijn moeder heeft ook in den Dungen gewoond en die had het ook over merketons
 4. Idd een bepaalde soort. Ik weet alleen zo de naam niet meer. Die staat volgens mij nog wel ergens in een berichtje aan Goldfish. Ik heb er eerlijk gezegd niks mee gedaan ze liggen nog buiten 😬
 5. Afgelopen jaar voor het eerst vruchten gehad van deze op de foto hierboven.
 6. Ik heb er toen een voor jou en mezelf gehaald maar ik weet zo de naam niet meer. Ik hou hem als stam met wat zijtakken en hij heeft inderdaad lange prikkers.
 7. Ik heb niets opgegeven of afgestaan, of het me word afgenomen weet ik niet? Maar er met dit gevoel naartoe gaan en bepaalde mensen onder ogen te moeten komen gaat hem ook niet worden natuurlijk. En ik denk dat het gevoel om daar met plezier te tuinieren ook niet meer terug komt.
 8. Ik had deze geoogst in 2021. Ik heb er weer enkele van terug in de grond gedaan.
 9. @Goldfish ik heb voor jou ooit een dwerg kweepeer mee gebracht hoe gaat het daarmee? Ik had div. vruchten dit jaar. Veel groter dan van mijn andere japonica soorten. Hebben we eigenlijk een appart topic voor deze dwerg kweeen? Kon het zo niet vinden.
 10. Ik heb er wel een van jou goldfish. Nog geen vijgen gehad. Bij mij ook geen sterke groei
 11. Allereerst nog de beste wensen voor iedereen! Zoals jullie vorige keer hebben gelezen heb ik een conflict met de vereniging, Een paar medetuinders hebben de situatie hoog opgenomen en buiten mijn weten om zijn die de discussie aangegaan met het bestuur. Waardoor er voor zover ik weet nu verschillende kampen zijn en er om een bemiddelaar is gevraagd. Zelf heb ik er nog steeds echt moeite mee om naar de tuin te gaan, ik probeer deze week een beetje andere zaken af te ronden en dan zal ik er toch echt doorheen moeten gaan bijten. Want ik wil toch wat spullen op gaan halen, en eventueel wat bomen op gaan potten en verplanten. Vroeger was het zo'n leuke vereniging er werd met elkaar gepraat je hielp elkaar als het nodig was, maar dat een paar nieuwkomers de boel zo kunnen verzieken, onbegrijpelijk!
 12. Ik denk ik zal even weer eens wat van mij laten horen. Zoals sommige van jullie weten was het voor mij door privé omstandigheden niet zo een heel fijn jaar. Bij mijn moeder is vorig jaar september kanker geconstateerd waar niets meer aan te doen was en het ging steeds een beetje slechter met haar. Verder erg druk met werk, personeelstekort schijnt overal aan de orde te zijn. Hierdoor was ik eigenlijk nog maar met twee dingen bezig mijn werk en op de eerste plaats mijn moeder. Die intussen eind september overleden is. In het begin van haar ziekte ben ik nog wel naar de tuin geweest maar de laatste tijd was het gewoon niet haalbaar. Alsof dit niets is heeft de vereniging waar ik lid van ben besloten dat ik mijn tuin te slecht onderhouden heb en moet ik de helft afstaan en voor het einde van het jaar en dus ook leeg hebben! Omstandigheden maken schijnbaar niets uit en kreeg ik de opmerking dat ik dan maar in de avonden had moeten komen om de tuin bij te houden. Net of doodgaan iets is wat je alleen onder kantoor uren doet? Voor mij echt de druppel waardoor ik momenteel ook niet echt lekker in mijn vel zit. En ik ook wel klaar ben met die vereniging. Hoe ik de tuin leeg moet krijgen weet ik echt nog niet. Ik ben echter zeker niet van plan mijn bezittingen zomaar achter te laten voor dat soort mensen....
 13. Bezig met tomaten. Ik denk dat ik er een algemene saus van maak die ik kan gebruiken voor soep en voor pasta
 14. Victoria pruim. Dit jaar een goed jaar voor pruimen.
 15. Ik stelde de verkregen spullen ook zeer op prijs!
×
×
 • Create New...