Jump to content

hannabelgje

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by hannabelgje

 1. En ze krullen hun blaadjes op. Het is begonnen met de honingmeloen en nu doet ook de watermeloen mee. Ze staan in een foliekas in de volle grond. Ze kregen om de dag 5 liter water. Ik dacht dat het teveel was dus nu krijgen ze veel minder, maar ze zien er steeds slechtet uit.

  Wie weet wat ik moet doen?

 2. Ik ben Hanna en na jaren weinig of niks met moestuinen gedaan te hebben, ga ik dit jaar weer beginnen, voornamelijk op de makkelijke moestuin manier. 15 jaar geleden had ik samen met schoonzus en mijn vader een volkstuintje, na een grote verhuizing naar België ben ik daar in de tuin mijn eigen moestuintje begonnen, maar naar mate de beestenboel groeide, werd de moestuin kleiner en verdween zelfs helemaal. De kippen een eenden name dat deel van de tuin over en de jaren erna heb ik alleen wat gedaan in speciekuipen.

  Nu ga ik weer vol aan de gang, maar dan in tuintjes van 120X120 cm en wel meteen achter het huis. De kippen en eenden gaan weer ruimte in moeten leveren en er wordt een nieuwe grote ren voor ze gebouwd. Op die manier heb ik stukken volle grond die ik wil gaan benutten voor grote planten als pompoen en courgette en ik wil ook de hond een stuk tuin teruggeven om in de kliederen.In de kippenren wil ik appelboompjes plaatsen voor schaduw en om zelf appeltjes te kunnen oogsten natuurlijk.

  Jullie zien het, grootste plannen. Maar de eerste bak staat al gevuld op zijn plekjes dus laat het mooie weer maar komen.

 3. Ik ben Hanna en ik heb vroeger een volkstuin gehad en een moestuin in mijn eigen tuin. Door tijdgebrek ben ik daarmee gestopt, maar het komende seizoen wil ik weer gaan beginnen in mijn eigen tuin. Ik ga een stuk tuin terugpikken van mijn kippen en daar weer mijn eigen groentjes gaan verbouwen bij voorkeur ook op biologische wijze. Ook ga ik een paar appelboompjes plaatsen.

×
×
 • Create New...