Jump to content

jessicapilon

Members
 • Content Count

  928
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  groningen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi Ciska Helaas ben ik er morgen niet bij ik baal echt enorm. Ik lig sinds een week weer op de bank en bed ik kan met tussen pauze maar ongeveer 2 uur echt actief zijn. Ik hoop dat jullie morgen mooi weer hebben en vooral veel gezelligheid.
 2. Hoi allemaal. Helaas is het voor mij teveel momenteel om morgen te komen. Ik lig weer plat ik kan momenteel maar 2 uur per dag iets doen met daartussen veel rust. Ik baal enorm had er echt heel veel zin in. Ik hoop dat jullie morgen een leuke en vooral droge dag hebben.
 3. Hoi allemaal. Momenteel gaat het weer niet goed ontzettend moe en weinig energie. Ik hoop dat ik aankomende weekend erbij kan zijn. Momenteel lig ik veel op de bank. Ik heb donderdag weer een B12 injectie gehad en heb er altijd veel bijwerkingen Van. Zoals geen eetlust misselijkheid tot kokhalzend aan toe. En onwijs moe dit houd meestaleen week aan. Ik probeerom er bij te zijn maar dat zal ik pas donderdag of vrijdag zeker weten. Ik laat nog van me horen.
 4. Op alle 2 de bordjes stond pepermunt maar wist dat dit niet helemaal klopte. Denk ook de ene chocolade of pepermunt. Enn met dat behaarde blad ook iets van Melisse maar geen zekerheid nog.
 5. Klopt daarom heb ik deze ook gekocht en hij is biologisch maar tot nu toe is hij alles behalve groot.
 6. Hoi allemaal. Ik heb op de koningsmarkt 2 munt plantjes gekocht maar de 2 plantjes verschillen van blad en kleur. Desondanks staat er op alle 2 pepermunt maar het zijn 2 verschillende soorten plantjes. Dit zijn de 2 verschillende plantjes. De één heeft ook een harige blad. En de ander een glad blad met aan de onderkant van het blad paars.
 7. Hoi allemaal. Ik heb een paar weken geleden een struik basilicum gekocht bij de praxis toen zag hij er nog mooi uit. Maar nu staat hij er zo bij geen idee wat er mis is. Hopelijk hebben jullie een idee.
 8. Het gaat om deze grote rabarber plant.
 9. Ook heb ik nog een groene rabarber plant deze mag ook weg. Mocht iemand daar belang bij hebben dan hoor ik het graag. Ook heb ik nog wel wat lege plastic potten. Mocht iemand daar ook belang bij hebben.
 10. Hoi Ciska heb jij misschien belang bij Ananasmunt of heb je die al. Kan ik voor je stekken.
 11. Hoi allemaal Ook heb ik nog Ananasmunt waar ik wat van kan stekken als iemand daar belang bij heeft.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...