Jump to content

jessicapilon

Members
 • Content Count

  928
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jessicapilon

 1. Hoi Ciska Helaas ben ik er morgen niet bij ik baal echt enorm. Ik lig sinds een week weer op de bank en bed ik kan met tussen pauze maar ongeveer 2 uur echt actief zijn. Ik hoop dat jullie morgen mooi weer hebben en vooral veel gezelligheid.
 2. Hoi allemaal. Helaas is het voor mij teveel momenteel om morgen te komen. Ik lig weer plat ik kan momenteel maar 2 uur per dag iets doen met daartussen veel rust. Ik baal enorm had er echt heel veel zin in. Ik hoop dat jullie morgen een leuke en vooral droge dag hebben.
 3. Hoi allemaal. Momenteel gaat het weer niet goed ontzettend moe en weinig energie. Ik hoop dat ik aankomende weekend erbij kan zijn. Momenteel lig ik veel op de bank. Ik heb donderdag weer een B12 injectie gehad en heb er altijd veel bijwerkingen Van. Zoals geen eetlust misselijkheid tot kokhalzend aan toe. En onwijs moe dit houd meestaleen week aan. Ik probeerom er bij te zijn maar dat zal ik pas donderdag of vrijdag zeker weten. Ik laat nog van me horen.
 4. Op alle 2 de bordjes stond pepermunt maar wist dat dit niet helemaal klopte. Denk ook de ene chocolade of pepermunt. Enn met dat behaarde blad ook iets van Melisse maar geen zekerheid nog.
 5. Klopt daarom heb ik deze ook gekocht en hij is biologisch maar tot nu toe is hij alles behalve groot.
 6. Hoi allemaal. Ik heb op de koningsmarkt 2 munt plantjes gekocht maar de 2 plantjes verschillen van blad en kleur. Desondanks staat er op alle 2 pepermunt maar het zijn 2 verschillende soorten plantjes. Dit zijn de 2 verschillende plantjes. De één heeft ook een harige blad. En de ander een glad blad met aan de onderkant van het blad paars.
 7. Hoi allemaal. Ik heb een paar weken geleden een struik basilicum gekocht bij de praxis toen zag hij er nog mooi uit. Maar nu staat hij er zo bij geen idee wat er mis is. Hopelijk hebben jullie een idee.
 8. Het gaat om deze grote rabarber plant.
 9. Ook heb ik nog een groene rabarber plant deze mag ook weg. Mocht iemand daar belang bij hebben dan hoor ik het graag. Ook heb ik nog wel wat lege plastic potten. Mocht iemand daar ook belang bij hebben.
 10. Hoi Ciska heb jij misschien belang bij Ananasmunt of heb je die al. Kan ik voor je stekken.
 11. Hoi allemaal Ook heb ik nog Ananasmunt waar ik wat van kan stekken als iemand daar belang bij heeft.
 12. Hoi Ciska Top bedankt alvast. En misschien heb ik ook nog wel wat dan zet ik het in mijn ruillijst als ik nog iets heb wat weg mag of waar ik van over heb. Groetjes Jessica pilon.
 13. Ook heb ik nog bieslook staan die best groot is dus daar kan ik ook een stuk van meenemen voor iemand als er belang bij is.
 14. Hoi Ciska Daar zou ik heel blij mee zijn met de paprika. En de oregano hot en spicy klinkt ook erg leuk en Maggi mag van mij ook wel. Peterselie heb ik gelukkig zelf kunnen zaaien. Daarnaast zou citroen munt ook heerlijk zijn voor thee en voor mijn munt collectie. Helaas heb ik niet zoveel ruimte meer dus hier zal ik al enorm blij mee zijn. Zeg maar wat je er voor wilt hebben wil je er ook wel voor betalen.
 15. Hoi allemaal. Helaas heb ik niet heel veel aan ruil dingen omdat ik eigenlijk helemaal opnieuw moet beginnen Wel kan ik stekjes van munt meenemen of van framboos of van de bessenstruiken. Ook kan ik mijn zaden doos meenemen. Ik heb de gele framboos en de rode. Ook heb Ik een doornloze braam waar ik een stek van kan halen. Ik heb ook nog groninger spruitjes gezaaid dus daar kan ook wat van weg. Ik zoek: Vaste winterharde kruiden wat maakt niet uit. Paprika welke maakt niet uit was te laat met zaaien. Kruiden om thee te maken. winter vaste groente.
 16. Ik kom ook met man en dochter of ik alleen met dochtertje van 8. Ik wil wel een appel kaneel cake maken en wat hapjes mee nemen of wat drinken.
 17. Ik vind alles goed liefst wel op een zaterdag maar de datum maakt mij niet uit. Ik wil wel een appel kaneel cake maken. En bijvoorbeeld wat drinken.
 18. Ik heb wel suikermais gezaaid ik dacht dat het daar niet mee kon maar wel dus. Oke dan weet ik genoeg dan ga ik het met suikermais doen. Dit topic kan gesloten worden
 19. Hoi allemaal. Welke datum maakt mij niet uit. Liefst wel op een zaterdag omdat ik dan de zondag heb om uit te rusten en einde van de dag komt ons zoontje ook thuis van zijn logeerhuis. Dus een zaterdag zou mooi zijn.
 20. Hoi allemaal Heeft er iemand misschien wat zaadjes van plof mais. Ik kan ze zelf nergens krijgen. Aangezien me dochtertje het lekker vind om daar popcorn van te maken.
 21. Hoi Ze hebben momenteel bij onze praxis leuke plantjes en aangezien ik van aparte dingen hou heb ik mooi me slag geslagen. ook al kan ik nu minder kwijt ik kan nog steeds leuke plantjes houden. misschien ook maar beter zo. Ik heb nu alles in mijn eigen tuin en dan ga je ook sneller wat doen dan dat je eerst weer naar de moestuin moet. ook kan ik nog wat planten kwijt in me foliekas en die is best groot dus ik hoef me niet te vervelen.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...