Jump to content

willem

Members
 • Posts

  165
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Genemuiden
 1. Marco, ook ik heb het grote pakket in goede orde ontvangen waarvoor dank! Ik was een paar dagen weg dus had hem nu pas gezien. Zoals wel meer mensen heb ik de paprika's, tomaten, meloenen en komkommers al een tijd geleden gezaaid en staat nu zo goed als alles in de kas. Zijn er buiten die soorten nog andere die je getest zou willen hebben? Ik kan natuurlijk ook in de kas rootbooster toedienen maar dan is het misschien wat minder duidelijk gezien de planten allemaal een andere plek hebben (qua lichtinval etc.).
 2. Wat leuk! Van 't weekend er maar mee aan de slag.
 3. willem

  Even voorstellen

  Welkom. Wat een mooie tuin!!
 4. Leuke vlog Misschien de volgende keer horizontaal filmen? Dan komt het wat beter in beeld namelijk. Maar goed, dat moet je natuurlijk zelf weten
 5. [offtopic] @geedee: Je kunt de tijdzone instellen bij je Profiel. Nu staat hij bij jou waarschijnlijk op UTC in plaats van UTC+2:00 ucp.php?i=179 [/offtopic]
 6. Die van mij zijn ook wel toe aan overpotten maar ik moet eerst een strenge selectie maken want zoveel ruimte heb ik niet (heb ongeveer 30 plantjes). Dus eerst wat plantjes weg doen. Altijd lastig.
 7. Dank voor je foto's en tips Cheela! Omdat ik er wel een aantal op reserve heb heb ik het ook gegokt Ik heb ook een paar al grotere planten, die laat ik maar zo staan, zijn ook als best stevig. Van onderstaand heb ik er nu 3 in dat formaat.
 8. Dankjewel voor je snelle reactie! Heb je hier ook aan meer ervaring mee van eerdere jaren misschien? Ik ben benieuwd of het ook 'werkt'.
 9. Ik ben benieuwd, hoe gaat het nu met de plantjes van degene die ze getopt hebben? Foto's?
 10. Ah Jorieke dankjewel! Ik maar refreshen..
 11. Zijn handige stokjes. Deze zijn vaak ook te koop bij de Action.
×
×
 • Create New...