Jump to content

berijl

Members
 • Posts

  337
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by berijl

 1. ohw jammer maar niets aan te doen. De zaadjes sla ik over, toch bedankt voor je aanbod.
 2. helaaspindagkaas, min kipjes zijn laat dit jaar en over 2 weekjes komen pas de eerste kuikens uit het ei. Ik heb dus helas (weer) gen kuikens voor je. Kan ik je ergens anders blij mee maken?
 3. niets aan te doen estemy. Ohw lief kibas, ik zou erg blij worden van de tomatillo. Kleurtje maakt niets uit, wat je kan missen.
 4. ik zou heel blij worden van de ananasbeszaadjes Kibas
 5. ik zal je erbij zetten kibas. Oef, lastige vraag. Ik lees zoveel verschillende reacties vwb de houdbaarheid van eieren. Onze eitjes zullen iig "vers van de pers zijn".
 6. ik neem voor jorieke mee: een fles zonnebloemolie en voor de tafel neem ik geitenmelk mee.
 7. hoihoi. Heb jij toevallig de ananaskers ook als zaailingen? De mijne willen maar niet kiemen helaas ..
 8. Angela: zal ik een doosje eieren voor je meenemen als ruil voor de egyptische ui?
 9. hoi estemy. Zou ik tomatillo- en ronde aubergineplantjes van je over mogen nemen? En een stekje van de loganberry zou ik ook heel blij mee zijn! Waar zou ik jou dan weer blij mee kunnen maken?
 10. Dan ga ik ze morgen toch maar gelijk zaaien. Bedankt!
 11. Ik heb vorig jaar wat zaden gewonnen van mijn golden pearlplant maar nu kan ik nergens vinden wanneer de beste tijd is om deze voor te zaaien. Iemand tips?
 12. Ik heb ze vorig seizoen verpoot en dat is niet helemaal goed gegaan.. *oeps* maar ik hou het in de gaten.
 13. hoi cisca. Ik zou heel blij worden van een stekje van de gele framboos en wat daslook (ik geloof dat ik de mijne vermoord heb .. ) In ruil kan ik waarschijnlijk een flesje olijfolie voor je meenemen, vers van de pers uit Spanje.
 14. heul graag!! En voor het boompje hebben we ook een oplossing gevonden dus als jij het ook goed vindt, mag het hier komen wonen
 15. Het ie gemaakt van natuurlijke vetten en een percentage geitenmelk maar er zitten ook geurstoffen en (natuurlijke) kleurstoffen in. Ik heb me laten vertellen dat deze laatsten veelal een probleem zijn bij allergien maar daar heb jij vast meer zicht op als ik Ah lie angela! Maar als je je bedenkt, let me know!!
 16. ohhhhh, heb ik niet eens geantwoord op je aanbod Oh sorry appelvrouw! Maar graag neem ik 2 kaaspotjes van je over. Je wilde er geitenzeep voor toch? Ik zal een paar zeepjes voor je meebrengen. Ik zal ook heel graag je perzikje een goed, blijvend thuis bieden Kan ik je blijmaken met wat geitenvlees? Angela: oh ja, graaaaaag! Ik ga even ik jouw lijstje kijken of er iets is waar ik jou blij mee kan maken. Of had je zelf al wat in gedachten?
 17. we houden er contact over. Even afwachten wanneer de dames broeds gaan worden.
 18. ik ga mijn best doen. Ja klopt, ik wil wel kijken of ik tzt kuikens voor je heb maar die kon je niet huisvesten toch? Als ik zo vroeg kuikens heb, moeten ze zeker nog even onder de lamp. Volwassen wyandottes heb ik niet over voor je helaas.
 19. Als je er 2 over hebt, word ik heel blij! En mag ik er misschien ook wat oerprei bij? Dan neem ik wat vlees en zeep voor jou mee.
 20. mocht je de stenen kaasvormpjes nog hebben, ik zou er blij van worden Wat had je in gedachten als ruil?
 21. ik heb afgelopen jaar zaden gewonnen uit de ananaskers. Ik moet nog gaan ontdekken of ze kiemkrachtig zijn maar als dat lukt, wil ik wel een plantje voor je meebrengen?
×
×
 • Create New...