Jump to content

JongeKweker

Members
 • Posts

  166
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Middenbeemster
 • OCCUPATION
  Psychiatrisch verpleegkundige
 1. ik heb zowel de krop sla alswel de ijsbergsla in mijn tuin geplant. Ik heb ze eerst even binnen voorgetrokken. Nu heb ik wel heel veel gaatjes in mijn ijsbergsla maar niet 1 in mijn krop sla. De beestjes hebben een duidelijke voorkeur. Ik vind het wel erg irritant, die krop sla heb ik vorig jaar met grote hoeveelheden geoogd en wilde wel eens wat nieuws, maar ben bang dat het niets wordt.
 2. ach wat stom.... daar heb ik helemaal niet bij stil gestaan. Ik vond de plantjes groot genoeg om uit te planten dus dat heb ik dit weekend dan ook gedaan. Van de pompoen ook. Grote kans dat ze kapot gevroren zijn dan. Ik ga dat gelijk maar bekijken vanavond na mijn werk.
 3. Ik dacht dat het een courgette was, maar omdat hij zo oranje werd bleek het dus toch een pompoen te zijn, althans dat denk ik. Er bestaan toch geen orange courgettes?
 4. ik had precies hetzelfde! De mijne begon groen van buiten. Heb hem voor de sier laten liggen binnen maar al snel werd hij ook oranje van buiten. Ik wist toen dat ik te maken had met een pompoen en heb hem ook gebruikt als pompoen, was best lekker.
 5. Ik heb er wel aardig wat vruchten aan gehad, maar waren zo groot als een tennisbal. Ze zijn licht geel gebleven en kregen paarse streepjes. Ik heb er 1 proberen te eten, was superzuur! Misschien was ik ook wel een beetje te vroeg, maar ben wel genezen, ik durf ze ook niet meer te eten.
 6. nou met deze tips kan ik vast wel aankomen bij haar dank jullie wel!
 7. Zou aloƫ Vera ook goed zijn tegen psoriasis. Mijn teamleider zit daar echt onder mee, met name op haar scheenbenen, sneu om te zien.
 8. Als voor gerecht heb ik het wel eens gegeten. Koken, dan op een bordje leggen, daarbij een koranderdip (koriander fijngesneden, 1 knoflookje geperst, peper, zout en griekse yoghurt, de hoeveelheden in het recept naar eigen inzicht). Ik vond het heeerlijk! Je trekt de blaadjes er uit en dippen in de dip en dan het onderste gedeelte er af schrapen met je tanden.
 9. Zeer geslaagde lunch, bedankt voor het recept! Wij hebben met zn 3en geluncht. Ingrediƫnten heb ik verdriedubbeld, en had 8 pannenkoekjes over. Ik moet daarbij zeggen dat ik een kleine pan heb gebruikt dus de pannenkoekjes waren ook klein. Voor het mooie mocht er wel iets meer suiker in maar daar waren de meningen over verdeeld.
 10. Surinaamse pompoenpannenkoekjes als lunch. Recept van Appelvrouw, heeerlijk!!
 11. Ik gebruik heel vaak cashewnoten, maar niet zozeer over mijn pasta, meer met Thais eten. Ik koop dan de ongebrande noten, even 2 a 3 minuten in de olie frituren.....je meot er wel bij blijven want ze verbrandden snel, dan leg ik ze op keukenpapier en laat ik ze even afkoelen. Je krijgt een heerlijke geur in de keuken en ze smaken veel lekkerder.
 12. goede vraag Jorike, ben ik ook wel benieuwd naar. Ik krijg vd week een collega te lunchen.....lijkt mij wel een spectaculaire lunch. Moet n beetje indruk maken want ik ben daar vooralsnog gedetacheerd maar wil daar (GGD) graaaaaaaag aangenomen worden
 13. Met de hartelijke groeten van Hansaplast.....tjongen jij gebruikt echt veel pleisters!!! Hoevaak verschoon je het? Je kunt wel sponsors vragen
×
×
 • Create New...