Jump to content

Jorieke123

Members
 • Content Count

  22,692
 • Joined

 • Last visited

Blog Comments posted by Jorieke123


 1. Ik heb deze soort al jaren, het worden mooie struiken met leuk wat van die paprikaas er aan ja. Ik heb even gezocht maar kan zo 123 geen foto vinden van vorige jaren. Ik zal dit jaar beter mijn best doen met de documentatie :angel:


 2. @appelvrouw: ja zeker handig die bak! Ik hoop dat het niet TE vochtig wordt in de kas, als het nog heter wordt en er veel verdampt. Gelukkig heb ik 3 grote ramen en 2 deuren die open staan.

  De peultjes en capucijners enz. zijn ter plekke gezaaid. En beschermd met wat gaas tijdens het opkomen. 


 3. @RobO: die regenmeter staat daar in de sproeier ja. 10 mm ;) 

   

  Afgelopen nacht viel hier toch nog 5 mm. En daar is de moestuin even blij mee. En ons nieuwe grasveld. 

   

  @Grork: die greep ligt daar zodat onze hond niet steeds op die plek gaat liggen in mijn nieuw aangeplante perkje. We lopen er zelf niet ;) Maar toch bedankt voor de waarschuwing. 


 4. Tja, tot half mei he :) 

  Hier lag een laagje ijs op de drinkbakken van de eenden en er zijn wat aardappelplanten licht bevroren maar die zijn daar uit zichzelf opgekomen en moest ik nog weghalen. De rest had ik afgedekt of nog niet uitgeplant. 


 5. Ja Jet, die nine star ziet er niet uit. Ik heb 3 grotere kroppen kunnen oogsten en nu komt er ook niets meer. Zal ook wel te weinig vocht hebben? Ik sproei regelmatig maar dat is nog niet te vergelijken met een paar keer een goeie dag regen. 

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...