Jump to content

Jorieke123

Administrators
 • Posts

  24,802
 • Joined

 • Last visited

Blog Comments posted by Jorieke123

 1. Hier juist mooie snijbiet, en dat terwijl ik me eigenlijk niet kan herinneren dat ik ze gezaaid heb? :lol: 

  Mijn goudsbloemen doen het dan weer zo goed als niet, en die ene rode boerenkool die op was gekomen gaat het niet echt halen vrees ik. Elk jaar is er wel weer wat anders wat mislukt of juist heel goed gaat he. 

 2. Nou, dat was wel een beetje het idee ja. Maar @appelvrouw dacht dat het er misschien wel heel heet zou kunnen worden in de zomer, en daar heeft ze wel een punt. Hopelijk groeien de kiwibessen even flink, dan houden die de zon weg. Joep heeft binnenin wel iets voor de tuut gemaakt, zodat eventuele kuikens niet in dat gat donderen en er nooit meer uitkomen :( 

  We hadden eerder wel van die drinkemmers voor de kippen, en als we die dan onder het afdak hadden liggen dan kwam er ook altijd wel een vogeltje (vaak een koolmees) langs die er een nest in maakte. Dus waarom niet in zo'n gieter :) 

  • Like 2
 3. Ik zag het op Wikipedia ja, over die soep :) Maar dat lijkt mij veel werk (maar goed, alles is hier veel werk natuurlijk ;) ) en 'wij' maken er nu eieren van. Ook lekker! 

   

  @speets Ja die gieters stonden hier nog, en ze zijn mooi enzo, maar in de praktijk pakten we toch eerder de plastic gieters :oops:. Minder zwaar, handiger gieten/vasthouden, en de gaatjes in de broeskop zijn fijner. Joep kwam ineens op het idee om ze op te hangen. Wie weet komt er een vogeltje in, of welk ander beest dan ook, en anders staat het gewoon leuk haha. 

 4. 8 uren geleden, appelvrouw zei:

  die schimmel

  oh er is een schimmel... ok ik ga me even inlezen :roll:

   

  Ja hoor Jane, een helm met zo'n scherm er aan, en oordoppen (ook aan die helm vast trouwens) en zo'n dikke zaagbroek en lompe schoenen waarin je je voeten amper kunt bewegen maar ze zijn wel veilig voor als er wat mis gaat. Ook bij het zagen van die stammen heeft hij gewoon die broek en schoenen aan. 

×
×
 • Create New...