Jump to content

eddy100

Members
 • Posts

  57
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  belgie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt voor de uitgebreide info. Mijn probleem is dat mijn bomen in Hongarije staan en ik zelf in België woon gedurende periode dus moeilijk om op te volgen.
 2. Sorry had niet aan een foto gedacht. Dit verschijnsel heb ik en nog vele anderen inde buurt bij meer dan 50% van de vruchten.
 3. Heb enkele kweepeer bomen met mooie vruchten welke binnenin diverse boringen hebben van ongedierte. In de buurt zijn er nog verschillende bomen en hebben ook dit probleem. Is er iemand bekend met dit probleem en hoe eventueel preventief behandelen.
 4. Bedankt voor de info je kan daar inderdaad mooie planten kopen maar voor de hoeveelheid die ik op het oog heb niet betaalbaar. Daarom zoek ik pas gestrekte plantjes.
 5. Hallo, Ben opzoek naar kweker (privé of prof) van lavendel angustifolia hitcote. Liefst heel kleine plantjes pas dit jaar gesterkt of kleine zaailingen. In potjes 9 cm en kleiner of tray. Zou ongeveer 1000 a 3000 plantjes willen aankopen als de prijs gunstig is volgens mijn budget kunnen het er een paar 1000 meer zijn. Heb de planten niet o middellijk nodig ergens rond maart. Groetjes Eddy
 6. Hallo, Is toevallig nog zoethout zaden verkrijgbaar? Mvg Eddy
 7. Ik zou heel graag de vogels hun werk laten doen of ze zelf vangen maar het probleem is de bomen staan op 1500km van mijn woonkamer kan dus niet om de dag even gaan kijken. Een echt chemisch produkt ben ik ook geen liefhebber van maar als ik een stukje fruit wil zal ik iets meten doen vrees ik. de bijsluiter heb ik al gelezen maar vrees dat het voor een hobby mens niet haalbaar is op die manier te spuiten. @WillemGN. Over weke 17 heb je het zie dat nergens staan??
 8. de bijsluiter welke ik op het net terug gevonden heb spreekt over een regeling van de sproeilucht richting en zo meer maar dat is als amateur niet haalbaar er word hier geproeit zonder da er een draaglucht gebruikt wordt nml. een gewone rugsproeier zoals ieder dat wel heeft. Daarom mijn vraag of er anderen ervaring mee hebben. En of het resultaat bevredigend is.
 9. Heeft er iemand ervaring met Dipel DF voor de bestrijding van rupsen op fruitbomen ( wordt ook toegepast in de groenten teelt) En hoe is het toegepast volgens de bijsluiter moet het op een specifieke manier gebeuren.
 10. bedankt voor de moeite manier van zoeken is te eenvoudig om aan te denken sorry voor het ongemak
 11. bedankt voor het snelle antwoord. Het kan inderdaad met google gevonden worden maar ken geen naam en weet niet hoe ik een foto moet invoeren in google zal dat eens opzoeken
 12. bedankt voor de snelle info , wat betreft eerst op het forum zoeken dat is waar maar ik wist niet naar wat ik moest zoeken. In de zoek machine zetten ik zoek wat dan heb ik geen antwoord sorry zal het nooit meer doen
 13. ik hop dat de foto's er nu wel bijstaan sorry
 14. heb onderstaand verschijnsel aan mijn druiven ? Denk dat het luizen zijn maar ben zeker. Weet iemand wat het zou kunnen zijn en wat er aan te doen. Bedankt voor de hulp.
×
×
 • Create New...