Jump to content

Jorg

Moderators
 • Posts

  4,515
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Jorg

 1. @HuubvG Dankjewel voor de organisatie van deze teeltwedstrijd! Goede begeleiding en een geslaagde keuze van wedstrijd groente! Dank!

   

  We zijn nog op zoek naar iemand die de teeltwedstrijd van 2023 wil organiseren. Als er een lid is die dat leuk lijkt om te doen (is het ook ;) ), stuur mij daneen berichtje  :)

  • Like 1
  • Thanks 1
 2. - Een zelfde bed links van dit bed. Zelfde verhaal.
  - Kleigrond. Vorig jaar bemest met organische mest.
  - Dit is eigenlijk al van het begin dat ik de tuin heb, 2018. Planten overleven op die plek en gaan dan dood. Sympthonen zijn bruine bladranden.

  - Ik vermoed zelf ook een bodemschimmel. Ik probeer volgend jaar een nieuwe plek (of als ik stekjes van de buren kan krijgen dit jaar nog), kijken of dat helpt.

 3. Ik heb al 3-4 jaar het probleem dat de frambozen dood gaan op dezelfde plek. Wat kan dat zijn, een schimmel in de grond? Vorig jaar heb ik begin van het jaar stekjes gehad van de buren, nadat de planten eerder dood waren gegaan. Die stekjes hebben het precies een jaar vol gehouden. Sommige liepen nog uit begin dit jaar, maar zijn inmiddels dood of gaan dood (bruine bladranden). Ook twee nieuwe planten (gekocht bij een bouwmarkt) vlak naast dit bed, zelfde verhaal.

   

  Niet gemest of gestrooid. Ook geen compost. Wel gesnoeide frambozen op die plek klein geknipt en op de grond gegooid.

   

  Wat zou  de oorzaak kunnen zijn van frambozen die steeds dood gaan?

   

  IMG_9837.jpg

 4. Op 4-8-2021 om 09:21, mdubbelm zei:

  Verder is dat bolletje om naar het eind van een topic te gaan dusdanig klein en zit het nogal tussen andere elementen ingeklemd, dat dat nauwelijks aan te klikken is. <werkmodus aan> vanuit de toegankelijkheidseisen/usability principes mag dit wel wat duidelijker worden weergegeven</werkmodus uit>

  Kun je aangeven waar? Op de pagina ongelezen?

×
×
 • Create New...