Jump to content

Nasuada

Members
 • Content Count

  2,230
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Overijssel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Patrijs, had mijn inbox vol, inmiddels helemaal geleegd. Zou je de PB nogmaals willen sturen? @ Robo ik snap het hoor, hier is ook altijd weer wikken en wegen en uiteindelijk veel te veel willen waardoor je het allemaal net niet goed genoeg doet :-X
 2. Ik heb Amaranth ( de paarse bladbloem) staan zal mij eens verdiepen om te kijken hoe ik het zaad kan winnen en deze ook toevoegen aan de doos.
 3. leuk, leuk dan ga ik verzamelen. . Zelf wil ik vooral heel veel bloemen in alle kleuren en maten, ook voor langs de wei, kom maar door …..
 4. Robo, ik heb ook een rode Piteba handpers op de kop getikt. De walnoten likeur is lekker geworden en nu dan project olie. Leuk dat er meerdere mensen zijn, laten wij onze ervaring hier delen dat motiveert weer extra om ermee aan de slag te gaan :-). Al klink je niet heel enthousiast ( berg werk weinig olie maarja wel van ons eigen boompje, hoe zelfvoorzienend wil je zijn toch? Patrijs, oke dan ga ik binnenkort eens proberen. Hou jullie op de hoogte.
 5. Tjee dat verwacht je niet hè. Bijzonder om zo'n vosje in je tuin te vinden. Mijn eerste reactie was ook....jum jum lekker maaltje voor de kippetjes. Niet doen dus,:-)
 6. Ruta blaadjes thee na het eten. Ontlucht en lucht op;-)
 7. Nog steeds in proces, hij rammelt en het slipt, maar hubby geeft nog niet op. En is nog een andere constructie aan het bedenken. Inmiddels wordt het wel tijd want ik moet mijn eenden en hanen ruimen.
 8. Al weer even geleden, tijd voor een update. Wij hebben de voederhekken en de overkaping af. Inmiddels gaan wij door naar de volgende fase. Wij zijn op zoek naar knappe hunks om de dames te insimineren, om ook gelijk nieuw bloed voor de Nederlandse markt toe te voegen gaan wij zaad van deze kanjers importeren. Samen met hulp van de vereniging. Ook weer een super leuk avontuur. Hier de papa's in spe. Rood voor de rode koe en zwart voor de zwarte koe. En volgend jaar voor de kalfjes. De rietjes worden hier in stikstof vat bewaard en blijft wel 10 jaar goed, wij kunnen dus nog even vooruit.
 9. Voorpret 2021 is begonnen. Na 2 jaar mij suf slepen eerst met emmers water en daarna/nu elke dag slepen met 70 meter tuinslang voor sproeien van planten, gras en dieren. En elke keer als je grasmaait weer verplaatsen van die zware onhandige slang. Zijn wij dit weekend begonnen met een gaaf project. 350 meter ethyleen buis de grond ingraven en op verschillende punten komt daar kranen en aftap punten. Gemak dient de mens. Wij gaan ook een bron slaan, die zal ik hier ook posten. En ook de singel/ voedselbosje is besteld.
 10. Geen idee maar ik heb net een pers om walnoten olie te maken. Iemand een idee hoe ik weet dat de walnoot olie waardig is? Dus niet te vers en niet te droog? De noten liggen nu week of 3 te drogen.
 11. Brood, brood & brood. Heb het boek van Levine van Doorn En ben er lekker mee aan het kokkerellen. Oooh wat lekker, wat lekker. Melk broodjes als Kaiser broodjes en ingeknipt gevouwen. Krentenbrood ongewild kunstig van binnen ( niet goed verdeeld). Zoete Pompoen / sinaasappel broodjes.. En de favoriet de ham kaas.
 12. Hi, kan ik nog meedoen? Heb zelf vooral interesse in heel veel variatie bloemen zaden en heb behoorlijk wat groente zaden te geef.
 13. Vandaag ook mijn olifanten knoffies gepoot
 14. Knoffies poten op 10-10 dan 10 cm uit elkaar en 10 cm diep. Check...... Wat een werk om mijn boesh-boesh anex moestuin weer toonbaar te maken. Maar je tis gelukt.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...