Jump to content

Loxy

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Loxy

  1. Tiny Tim geplant en dit is het resultaat: Ik weet dat het nu nog te vroeg is, maar ik vroeg me af wanneer ik ze buiten mag planten?
  2. Momenteel heb ik al zitten: rozemarijn (rosmarinus officinalis prostratus), knoflook (allium sativum), bieslook, basilicum en peterselie. De laatste komt van de supermarkt en die is al heel slap, vermoed te laat overgeplant? Kan dit nog goed komen? Ik wil nog graag salie en tijm erbij. De bak is 100x50, dus het moet hier allemaal inkunnen natuurlijk. Kan dit dan met een Tiny Tim? Wordt die niet alsnog te groot? De planten die niet teveel zon mogen, kan ik natuurlijk in zijn schaduw zetten. Munt wil ik ook, maar die zal ik inderdaad apart plaatsen.
  3. Hallo, Ik heb me een bak gehaald om kruiden in te gaan houden en het lijkt me leuk om hier een kerstomaatplantje bij te hebben, kan dit? Ik heb een foto van de bak bijgevoegd (internet foto). De bak staat buiten, deze is niet overdekt, is dit een probleem (zowel voor de kruiden als voor de tomaten)? Ik dacht aan Tiny Tim, micro Tom of Florida petite.
×
×
  • Create New...