Jump to content

Mama's moesje

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Eindhoven
 1. Dat ga ik proberen......dank je voor de tip Yes, gelukt! Dit zijn alvast wat foto's van mama's moesje van vorig voorjaar.... En later in het seizoen....zal snel wat up to date foto's maken!
 2. Ja Stan...dat had ik al begrepen. Ik heb het ook al geprobeerd met wat kiekjes van vorig jaar maar het lukt nog niet. Ik heb wat foto's op mijn iPad geprobeerd maar die komen allemaal op de kop te staan ( heb ik dat ding weer niet goed gehouden met knippen!) wat ik ook probeer ze blijven op zijn kop op het forum komen....dus vandaar nog even geduld...moet ik nog uitpluizen en anders via een andere pc laden..
 3. Hallo allemaal, Al verschillende keren kwam ik bij het googlen naar info dit forum tegen...hoogste tijd dus om me te registreren en voor te stellen.. Op dit forum gebruik ik de naam mama's moesje, de naam die we voor onze moestuin gebruiken. Sinds een paar jaar heb ik samen met een vriendin een moestuin van een kleine 200 m2. Onze kids zaten bij elkaar in de klas toen wij van start gingen...twee mama's ( waarvan de voornaam beide met Ma begint)..vandaar MaMa's moesje. Dus wij mama's tuinieren er op los en onze gezinnen genieten er ook van door al dat moois en lekkers dat we mee naar huis nemen. Onze moestuin hebben we bij een volkstuinvereniging in een mooi groen gebied aan de rand vd stad...een heerlijke plek om naar toe te gaan. We vinden het leuk om zo natuurlijk mogelijk te moestuinieren. Naast groente hebben we ook klein fruit ,een appel en pruimenboom. Dit combineren we met bloemen. Het liefst bloemen waar we thuis in de vaas ook van kunnen genieten. Het lijkt me leuk op dit forum ervaringen uit te wisselen , tips te vinden en leuke idee├źn op te doen... Dit was het voor nu..wordt vervolgt! Groetjes en voor allen veel tuinplezier dit "nieuwe " seizoen... Ps: zal snel wat foto's toevoegen...nog een ogenblikje geduld aub
×
×
 • Create New...