Jump to content

Fredd

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  haarlem
 1. Dankjewel. Ik zal voor wat meer versteviging zorgen. Wie weet kan ik nog een dakje knutselen. Rustig afwachten.
 2. Dankjewel voor de antwoorden. Helaas heb ik geen idee van de soort. Ik dacht op de verpakking grote tomaten te hebben gezien. Het zijn volgens mij geen cherrytomaten. Ik weet dat de planten liever droog staan, maar het regent de laatste dagen nogal. Ik kan ze niet droog zetten. Ik heb een eigen moestuinbak gemaakt op het balkon.
 3. Allereerst excuses voor mijn beginner vraag. Ik heb gezocht op het forum, maar kan geen antwoord vinden. Mijn tomaten staan op nieuwe grond, naast de sperziebonen. Inmiddels kleuren er een aantal tomaten rood, maar zijn ze enorm klein. Kan je deze wel eten? In vergelijking heb ik een supermarkt tomaat naast mijn tros gehouden. Wat denken jullie? Doe ik iets verkeerd? Kan ik ze plukken en eten?
 4. Dankjewel voor het antwoord. Ik zal even verder zoeken op de term mineervliegje!
 5. Ik bedoel aan te geven dat de eerste oogst te weinig opleverde. Daarom moet ik ze invriezen. Ik heb de bonen in kokend water gegooid voor twee minuten. Daarna niet afgespoeld met koud water, maar direct ingevroren. Niet echt slim waarschijnlijk. Maar blancheren is dus helemaal niet nodig?!
 6. Vanwege de matige hoeveelheid van de eerste oogst, heb ik mijn bonen 2 minuten gekookt. Helaas knapte velen open. Doe ik iets fout? Alvast bedankt voor de reacties!
 7. Kan iemand mij vertellen wat dit is? Is het slecht voor mijn bonen? Gelukkig heb ik nog maar 1 blad gezien met deze kenmerken. Deze heb ik direct verwijderd. Alvast bedankt voor jullie reacties.
×
×
 • Create New...