Jump to content

luzzeke

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Gelderland
 1. Dank voor jullie reacties, ik ga nu maar voor paardenmest met stro? Ik ga zo'n 5 kruiwagens halen voor mijn 50 M2.
 2. Ik lees dat paardenmest met houtkrullen niet goed is? ( door het te langzaam verteren van het hout) Welke mest gebruiken jullie? Wat is het meest geschikt voor algemeen gebruik?
 3. Het is overigens paardenmest en houtkrullen (staan op krullen) Is dat goed?
 4. Ik ben nu aan het omspitten en wortels verwijderen. Ik wil telen; pompoen-soorten, courgette, pastinaak, broccoli, ui-soorten, aardbeien, boontjes ed. Het is zeer arme grond volgens mij en erg droog. Ik droom al bijna van die paardenstaarten (nachtmerrie dan wel hé)
 5. Dank je Luc, Het is een hele arme grond, al lang niet bewerkt met alleen maar heermoes (tja, waar ben ik aan begonnen? Een uitdaging, dat is het..) Ben nu aan het omspitten en wortels aan het verwijderen. Kan hier in de buurt 1 jaar oude paardenmest halen. Ik ga dus voor ongeveer 5 volle kruiwagens?
 6. Dag allen, Voor mijn nieuwe tuin van 50m2 ga ik paardenmest halen. Hoeveel heb ik ongeveer nodig, ik kom net kijken en heb werkelijk geen idee...? Iemand? Bedankt!
 7. luzzeke

  Aangenaam :-)

  Hallo allemaal, Sinds enkele weken ben ik trotse 'eigenaresse' van 50 m2 moestuin. Ik begin echt bij 0 en wil kijken of ik het zo leuk ga vinden als het me nu lijkt. De eerste aanblik van mijn tuin was ietwat ontmoedigend, helemaal vol met heermoes. Het meeste is inmiddels weg.. Maar ik ga ervoor, mijn eerste plantjes komen al op Ik slurp alle informatie op want ik moet nog veel, heel veel leren..... Groetjes!

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...