Jump to content

aseel

Members
 • Posts

  383
 • Joined

 • Last visited

Blog Entries posted by aseel

 1. aseel
  Geachte medehuurders,
   
  Ben vrij kort actief op deze forum. Maar heb wel veel vragen gesteld en antwoord gekregen. Maar nu wil ik effe paar foto s op de forum. Om te laten zien waar ik mee bezig ben. Ben namelijk klein beetje een verzamelaar met allerlei grote plannen met heel weinig tijd en kunde. Dus er word veel geklaagd over mij in de moestuincomplex. Maar ben op deze moment bezig om verhoogde bakken aan het maken.. De afmetingen zijn plus minus 1.25× 4.25 en dat 9 maal.en 1 bak van ongeveer 1 bij 10 meter. Voor de rest ga 4.00×4.00 stenen leggen en stuk of 8 bomen op stuk van 30 vierkante meter. Heb nog een tunnels van 9 bij 5 en half af schuur (alles is half af bij mij).
  En een groot hoop met compost met heleboel glas erin waar ik niet weet wat ik ermee moet doen..o ja de plastic tunnel is ook half af. Heb eigenlijke geen tijd .ben van 2 tuinen van 220 meter per stuk naar 1 tuin gegaan.
   

  Dit is mijn tunnelkas die half af is staat al 2 jaar zo zonder deuren. Hij heeft heleboel stormen zo overleeft(wonderen bestaan wel).
   
  Dit was voorjaar in de tunnelkas. Has knoflook en olifantenknoflook binnen geplant . Want het regende ..i ik dacht dan maar binnen toch genoeg ruimte.
   

   
  Het is hier veengrond . Ik had voor de verhoogde bakken aarde gebruikt voor de van de padden. En nu krijg er modderig geworden.. ik ga binnenkort houtsnippen strooien . Hoop dat dat helpt. Het heeft ook veel geregent. Hier zeggen ze dat de water niet weg kan Door de bakken. Maar volgens heeft het teveel geregent.

   

   
  Dit is mijn bedden olifantenknoflook een oosterse. Heb ze laat gepoot..had er geen tijd voor
×
×
 • Create New...