Jump to content

Nathanya

Members
 • Posts

  142
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Nathanya

 1. Ik was zo enthousiast begonnen, veel te veel gezaaid, zoveel mogelijk een plekje buiten en een aantal in de kas in een balkonbak gezet. Die zijn zo mogelijk nog kleiner gebleven dan de plantjes buiten. Veel te weinig tijd in de tuin doorgebracht, waardoor de wedstrijd eigenlijk geen prioriteit meer voor me was.

   

  Ik zag wel van de week de grond bezaaid met hulsjes. Van het weekend toch nog maar eens kijken of er nog wat te redden is. In ieder geval niet voldoende om van belang te zijn in de ranglijst....

 2. Ik schaam me een beetje , ik heb nog steeds niets laten weten over de plantjes die ik kreeg op de MTFD. Nu dan toch maar een update:

   

  Cayenne van HenkG, heeft het heerlijk gedaan in de kas, gaat trouwens nog goed. Nog steeds bloemetjes en kleine pepertjes. Namens echtgenoot; bedankt, Henk!

   

  Kruisbestomaat van Goldfish, wat een joekels van planten!! Dat had ik niet zo verwacht. Ik dacht, kleine tomaatjes, kleine plantjes. Daarom heb ik ze in een balkonbak op de vensterbank in de kas gezet. Wel veel tomaatjes vanaf gehaald. Volgend jaar wil ik ze graag weer, dan mogen ze buiten, lekker groot groeien. Dan maar eens kijken voor tomatenkaviaar…

   

  Goldenberry van (weet ik echt niet meer), heeft in een flinke pot op de tuintafel gestaan. Af en toe wat besjes van geplukt, maar ik vond ze niet echt lekker. Geen herhaling…

   

  Chayote van Kibas (?), die heeft niets gedaan helaas. Ik heb m nog een tijdje in de warme vensterbank in de keuken laten liggen, maar dat heeft niet mogen baten. Ik blijf er benieuwd naar, maar door tijdgebrek in ieder geval niet aankomend jaar.

   

  Framboos aardbeitjes. Ik had de helft van een kluitje van iemand. Ze staan lekker op hun plekkie en hebben al wat aardbeitjes gegeven, heerlijk! Volgend jaar zullen ze vast goed gaan geven.

×
×
 • Create New...