Jump to content

*Radijsje

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by *Radijsje

 1. hier stonden ze vanmiddag nog wel bij de action. hopelijk heb je geluk Misschien niet gezien omdat ik er niet op heb gelet Ik ga morgen gelijk kijken
 2. Stokken gebruiken van minimaal 2 meter De stokken in de wasmand zijn geen 2m toch En is ook gewoon goed gegaan..?
 3. Erg leuk! Vrees alleen dat de action die wasmanden niet meer heeft. Vaak tijdelijk. Dan iets van een speciekuip oid. Al wil ik liever een groene, nu ik die van jou heb gezien Hoe lang zijn de bamboestokken trouwens?
 4. @ Jessiem Ik vraag me alleen af of die bamboestokken blijven staan, aangezien ik ze niet in de grond kan vastzetten. @ Jenneke Grappig! Heb je daar foto's van toevallig?
 5. Dat ziet er goed uit Ik dacht alleen dat ze een stuk meer grond nodig hadden. Bedankt!
 6. Dank voor je snelle reactie. Alleen is dat helaas geen oplossing. Is er een alternatief? Misschien een lange plantenbak en dan 2 bamboestokken tegen elkaar opzetten?
 7. Goedemiddag Ik zou heel graag snijbonen willen zaaien. Nu ben ik rond gaan neuzen op internet, maar ik kom er niet helemaal uit. Ik heb alleen tegels in de tuin, en niet héel veel ruimte. Hoe zou ik nu het beste snijbonen kunnen kweken? Een wigwam constructie? In een mega bak? Hopelijk kunnen jullie mij een goed advies geven. Alvast bedankt Mocht dit al ergens staan op het forum, mijn excuus, dan heb ik eroverheen gekeken

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...