Jump to content

buitenvogel

Members
 • Posts

  115
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by buitenvogel

 1. Appelvrouw: is er geen auchan in uw buurt? Daar hebben ze toch nog wel wat?
 2. Omdat ik stop met pepers te telen door allergische reactie wil ik graag ruilen met andere groentenzaden. Ik heb veel gekochte en eigen zaden. Te veel om op te noemen. Zeker 40 soorten. Wie wil ruilen? Liefst in België. Afhalen kan ook in ruil voor iets anders als je geen zaden hebt.
 3. Ik zou ze niet laten sudderen ( koken?) Maar verder garen op een lagere temperatuur.
 4. Ik vind die witte van ecohoeve juist de beste van smaak, heerlijk zoet hehe
 5. Appelvrouw; de kokosolie kan je perfect vervangen door gewone olie. En normaal is kokosolie echt heel lekker.
 6. Ik gebruik er gelijk welke plantaardige melk voor en in de plaats van de koffie zelfde hoeveelheid plantaardige melk. En citroensap ipv azijn. En 45 a 50 minuten op 180 graden . Echt heel lekker! En ik heb veel vegan taarten uitgetest!
 7. Hehe die komt van winkel. Maar ik kan wel een super lekkere vegan chocolade cake eens posten als je dat wilt.
 8. Telt mijn vegan koekje als tussendoortje ook mee ? Ik eet eigenlijk toch maar twee echte maaltijden per dag..
 9. Wat ziet die taart er lekker uit!!!! Heb je recept?
 10. Ik ze gewoon doormidden gesneden invriezen. Zonder vulling. Appart op een plaat best dat ze niet aan elkaar plakken. En eens bevroren in een zak. Dan bevroren direct vullen en in oven doen
 11. 2de geeft toch geen neusrot maar gewoon een gat door slechte bevruchting? Heb ik ook soms.
 12. Hier elk jaar last van kleine rupsjes
 13. Heerlijke recepten hier!
 14. Charly: ik heb het zelf ook nog niet gedaan, mr al je uw planten aan touw op bind, dan kun je als de onderste tomaten weg zijn uw touw vanboven laten zakken. Dan komt er een boog in de stam vanonder en tegelijk kan de top weer verder groeien. Dit doen ze in professionele teelt ook. Kan je miss ook wel proberen met uw wilgentakken. Alleen is dit wat moeilijker.
 15. Charly, je kan ook je planten laten zakken! Zo heb je langer oogst. En de grootste tip is toch vroeg uitplanten dan heb je idd vroeg tomaten. Doe ik hier ook al jaren
 16. Foto's blijven precies wel op zijn kop
 17. Hier ook wat foto's van de tomaten in de serre .
 18. Hier zijn het dit jaar super grote bloemkolen en broccoli geworden! Groter als in de winkel. En ik denk dat het komt door de konijnenmest die ik voor het eerst gebruikt heb.
 19. Welkom Henk! Hier ook een liefhebber van vijgen! Ik heb nu 4 boompjes staan. 1 van iemand die geen planten 1 zijn nieuwe tuin wou, en 3 van kwekerij de zoetewei. Je moet mr eens kijken, ze verkopen daar veel soorten! De eerste vijgjes zijn aan het groeien, ik ben heel benieuwd!
×
×
 • Create New...