Jump to content

enu

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  België Londerzeel
 1. "Enu, je kunt die bakken gewoon buiten laten staan. Ik zou er dan wel wat violen in planten "...... super !!!!!!!!! want leeg zijn die bakken ook maar een triestig zicht Zie bijlage : Nogmaals, dikke merci voor de uitleg en tip
 2. Beste Oscar, Hartelijk dank voor uw uitleg, super! Ik zal er rekening mee houden 's morgens ipv 's avond water te geven. En wat is uw mening, moet ik de grond laten uitdrogen (onder de pergola) of kan ik die bakken beter gewoon buiten laten staan.
 3. Ik weet niet of ik het in mijn moestuintje zou toepassen. Wat ik echter wel weet dat het op het gazon uitstekend werk verricht! Het het jaren toegepast op de arme plekken en het resultaat is "ongelooflijk" Wel steeds urine van de dag zelf, verdunnen met water 1/10
 4. Anderhalf jaar verhuist en schraal tuintje met veel heermoes gevonden. Gebruik lavameel, heb bodemverbeteraar op het gras aangebracht en trek zoveel als mogelijk heermoes uit. Zaak is het uit te putten. Resultaat na 1 1/2 jaar is de moeite waard!
 5. Ik ben dit jaar begonnen met groenten-kweekbakken op mijn terras te plaatsen. Aanvankelijk ging het prima, lekkere groentjes, leuke hobby. ? door de rare zomer met hoge temperaturen en luchtvochtigheid kregen mijn plantjes meeldauw. Ik wil de bakken volgend jaar terug gebruiken, heb echt veel tijd en moeite geïnvesteerd in goede grond, bodemverbeteraars, compost e.a. Moet ik de bodem/aarde ontsmetten alvorens volgend jaar weer aan de slag te staan. Een landbouwer heeft me aangeraden ze onder de pergola te plaatsen en de aarde te laten uitdrogen. Iemand een idee of dit de juiste manier is. Ik wil wel geen chemische producten gebruiken, ben voor puur natuur !
×
×
 • Create New...