Jump to content

tom700

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Deinze

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Castanea Sativa inderdaad. De boom is jammer genoeg nog altijd niet uitgelopen. Geen teken van gezwollen knoppen. Zal eens kijken of ik een foto kan uploaden. @Liesje: je takken zien er levendig uit. Bij mijn zien ze er rood en donkerbruin uit.
 2. Heb sinds 2016 een tamme kastanje geplant in mijn tuin. Heeft elk jaar netjes gebloeid en enkele kastanjes gegeven. Echter is deze boom dit jaar nog niet uitgelopen. Heb als test gedaan om te kijken of de boom nog leeft, een takje open gekrabd. Dit takje was bruin en niet groen. Heb daarna een kleine opening gedaan in de bast, de kleur was een klein beetje groen maar overduidelijk bruin. De knoppen zien er ook verdroogd uit. Zijn bij jullie de tamme kastanjes al uitgelopen?
 3. Bedankt voor de feedback. Ik zal wel een update geven in het voorjaar 2018.
 4. Heb mijn druif (rechterkant) waarschijnlijk te hard gesnoeid maar was nodig, takken waren niet mooi geleid, geschimmeld, enzovoort. Heb de druif ongeveer 1 meter boven de grond gesnoeid. Komt het nog goed en kan de druif dan volgend jaar nieuwe scheuten ontwikkelen?
 5. Hier al een foto van de partij. Groeten
 6. De stam ziet er vrij goed uit, geen rare vertekeningen. Ik had vandaag wel een vreemde plek gezien maar ben niet zeker of het dat is, zal het morgen posten
 7. Beste forumleden Ik heb zonet een tamme kastanje aangeschaft dit omwille van de sierwaarde en de lekkere kastanjes. Nu lees ik op het internet overal verhalen van de kastanjepest die lelijk huis houdt. Er zijn weliswaar droge bladeren die aan de boom hangen maar dit heeft er niets mee te maken? Zijn er enige preventiemaatregelen? Of heeft iemand er problemen mee? Gegroet

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...