Jump to content

waterman

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Harelbeke
 • OCCUPATION
  iets in de luchtvaart
 1. Tot mijn verwondering lijkt er geen pillenzaad van de wortelvariëteit 'Amsterdamse Bak' te bestaan. Klopt dit en zo ja zou er hiervoor een specifieke reden zijn ? Is wel zonde want met pillenzaad heb je geen werk met het uitdunnen.
 2. Voor mijn aardbeien in bakken ben ik opzoek naar Kristalon Oranje. Waar kan ik dit in België kopen ? De paar bedrijven die ik gevonden heb verkopen enkel aan professionelen.
 3. Mijn boontjes zijn nu al een paar weken in de volle grond gezaaid, doch niet één die boven komt piepen. Gewoon door het recente droge en schrale weer ? Hebben ander moestuinders momenteel ook dit probleem
 4. Roland, ik heb gespoten met een produkt dat in België al lang niet meer mag worden verkocht. Had nog een restje staan welk ik van mijn opa zaliger heb gekregen. Nog even afwachten of het helpt.
 5. Vanmorgen mijn buxussen een spuitbeurt gegeven tegen die dekselse buxusmotten. En stekken genomen van ilex crenata die, bij definitieve uitval van de buxussen, hen zullen vervangen.
 6. Vorig jaar had ik mijn eerste seizoen met doordragende aardbeien (Milan F1) in bakken gevuld met substraat volgens het recept van Borsalino. Deze hebben de ganse winter onaangeroerd in dezelfde bakken overwinterd. Hoe pak ik de start van het nieuwe groeiseizoen aan ? Moet ik de planten eruit halen en het substraat geheel of gedeeltelijk vervangen ? Graag het advies van de aardbei-experten.
 7. Ik sta op het punt om een mij onbekende aardbeienvariêteit te zaaien : Delician F1. Iemand op het forum ervaring met deze soort ?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...