Jump to content

elrike

Members
 • Posts

  114
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Friesland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De 'dump'plaats zit zo'n 8 meter verwijderd van de plek waar geverfd wordt, dus nee het is niet van schuren en nee het zijn niet enkele spettertjes. Bijna helemaal chterin de tuin staat deze nieuwe moestuinbak, zo dumpt hij zijn verf zodat ik het niet zomaar op zou merken.
 2. @speets, die heb ik meteen gemaakt, alleen al omdat een regenbui de sporen kunnen verdoezelen.
 3. Ik heb de eigenaar van het huis ingelicht, echter denkt die ook dat het om spettertjes gaat. (alleen mail contact) Straks nog maar even bellen. bio fee, die boom heeft er ws meer last van dan zo aan de buitenkant te zien is, en de bomen in mijn tuin zijn fruitbomen, ik wil geen pruimen waar meer troep in zit dan nodig is straks. We krijgen zonder verf en terpentine in de tuin al genoeg zooi binnen, als ik even wat extra kan voorkomen, graag.
 4. Hoi hoi, Ik ben hier even niet geweest, had mijn tuintje na een tijd vorige week eindelijk opgeknapt, een hele nieuwe moestuinbak met mooie schone zwarte aarde. Hier zou ik mijn aardbeiplantjes in gaan overzetten. Maar wat moet ik nu met aarde die ineens een stuk witter is, er loopt over de hele aarde wit, er zitten wittige spetters op het hout en de ton ernaast. Ik ben echt een pro biologisch etertje, en nu zit er verf, wellicht verdunt, in mijn tuin. En dat sinds de buitenschilder vanmiddag vertrokken is. Nou denk ik aan een verzekeringskwestie, maar hoe los ik dit nou echt goed op? Ik wil graag schone aarde van die man krijgen, want hier komt dus geen plant in te staan zoals het er nu uit ziet.
 5. vissoep met wat eigengemaakte pesto erdoorheen.
 6. Ik heb deze week mijn aardappels gepoot, van aardappels die ik pas een paar weken terug geoogst heb. Ik vergat het steeds en dacht dat ze allang rot waren, maar het waren toch nog mooie aardappels. Vorig jaar 5 kleintjes in een ton gedaan, een stuk of tien aardappals om op te eten, een handvol aardappels ten groote van knikkers en dan nog 4 die al begonnen uit te lopen heb ik gepoot in een oude fietsmand. Benieuwd wat ik straks allemaal kan uitgraven.
 7. Ik weet niet of ik ze ooit nog heb, het aanbod geld eigenlijk voor deze maand en anders is er vast volgend jaar wel een nieuwe scheut. Ik weet alleen niet van welke framboos het is, ik heb een gele en een rode, geen idee of het zomer of herfst is. Dan heb ik kennelijk stalen smaakpapillen want ik heb ze gewoon lekker opgegeten vanavond, wel met een lekker sausje erover.
 8. Van gekochte rabarber heb ik 3 potjes suikervrije compote gemaakt. Zelf ik ik nog te kleine plantjes om rabarber ervan te kunnen eten(4-6 cm)
 9. Die lekkere sla? Geen enkele paardebloemblad zelf gehouden? Die vind ik nu juist zo lekker Maar als het echt niet wil met je framboos, ik heb hier 5 stekjes staan en het ziet ernaar uit dat ze alle 5 gaan aanslaan! Dus kom maar 1 halen hoor
 10. Mét of zonder frambozenhout? Het antwoord werd in de volgende posts denk ik al gegeven, zonder dus. Ook zou ik het gras en zie ik daar haagwinde? niet door de salade doen. De paardebloem, dovenetel, brandnetel en kleefkruid zijn wel erg lekker. Ik ga vanavond ook zo'n soort saladetje maken hier. hehe Elrike sla
 11. Gewoon opeten die boel, op het gras na is het volgens mij allemaal eetbaar, dus lekker een extra salade morgen!
 12. Dat zou nu toch echt wel moeten, mijn framboos had in de steeg achter het huis een stuk of 5 nieuwe scheuten gecreeerd en die stond er nu nog maar 2 jaar vanaf een kleine scheut.
 13. Ik had trouwens wel aardperen gehad zie ik nu, maar volgende keer heb ik die ook wel weer. Jullie een fijne moestuindag.
 14. Ik ben te lang niet op het forum geweest om mijn komst goed te regelen. Ik heb meer schimmel dan stekjes om te ruilen, het wil hier gewoon voor geen meter in de tuin net als vorig jaar en dan komt er ook nog bij dat er bij mijn ma vannacht de ambulance voor de deur stond met alle gevolgen erbij. Sorry maar even geen vrolijkheid van mij, ik ben er de volgende keer pas weer bij. ps, zag geen afmeldtopic, maar ik kom dus niet aan, misschien past dit hier wel het beste?
 15. Aardpeertjes door de soep Tjes, omdat ze wel heel klein waren dit jaar. Maar evengoed gezond en lekker.
×
×
 • Create New...