Jump to content

Purrrretty

Members
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Purrrretty

 1. Hi allemaal,

   

  Ik ben even niet online geweest en had eigenlijk verwacht dat kruidenvrouwtje wel op mijn privé berichten zou reageren dan krijg ik een melding en weer ik dat ik even het forum moet checken.

   

  Net hier gelezen dat ze nog steeds niets heeft dus meteen contact gehad met postnl. Is afgeleverd op adres op 13 maart... postnl denkt dat het pakket dus vermist is geraakt belachelijk!

 2. Gisteren de 'heen' enveloppe ontvangen. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik vond het super leuk. Misschien komt het omdat dit de 1e keer is dat ik de enveloppe ontvang en misschien omdat het pas mijn 2de moestuin jaar is. Maar ik heb er echt wel leuke dingen uit gehaald een weer leuke dingen terug gedaan. Speciaal met mijn zaden bestelling wat extra dingen besteld

  Oudholland gevraagd om het adres en dan stuur ik hem zaterdag door.

 3. Hi,

   

  Ik dacht ik probeer het even hier. Ik ben hopeloos verliefd geworden op de Salvia Royal Bumble. Nu zag ik dat ik ze bij vreeken kon bestellen, maar ik heb enkel dit nodig en de verzendkosten zijn zo hoog, daarnaast krijg je zoveel zaden en dat heb ik niet nodig. Ik heb in mijn tuin nog maar plek voor 1 plant, dus een zak vol zaden is onnodig.

   

  Heeft iemand hiervan nog zaden liggen die ik over kan nemen? Uiteraard wil ik ervoor betalen.

   

   

  Ik hoor het graag!

×
×
 • Create New...