Jump to content

Arubaantje

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Portugal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik woon niet meer op Aruba, maar in Portugal. Bijgaand stuur ik je een foto van de tomaten die in Portugal in het zonnetje staan, maar waar geen tomaten aankomen. Er vliegen hier genoeg bijen in de rondte en ik tik zelfs nog af en toe aan de tomaten. Nou wat wil je nu nog meer?
 2. Mijn tomatenplanten staan buiten maar wel bloem geen tomaat
 3. De top van mijn aardappelplant is afgebroken. Houdt dat in dat de aardappel niet meer groeien of maakt dat niet uit?
 4. De sperciebonen worden aan de onderkant bruin. Hoe kan dit?
 5. Hoi Jenneke, Heb jij 1 komkommerplant in een pot of 2?
 6. Hoe groot moet een pot zijn voor een komkommerplant?
 7. 1 foto was genoeg, maar het zijn er 2 geworden........................
 8. Hierbij een foto van een zoete meloen gekweekt in de volle grond. De meloen heeft het naar haar zin.Ik heb 3 meloenen aan 4 planten. 1 meloenplan heeft geen enkele meloen gegeven. Een probleem met de tomaten....................zijn hebben bloemen maar krijgen geen vrucht. Waarschijnlijk toch te warm of het zaad was niet goed kiembaar. Vandaag komkommers geplant in de volle grond. Groet Arubaantje
 9. Hallo Mellie, Ik zal e.e.a op de site plaatsen en jullie op de hoogte houden van de ontwikkeling in de moestuin. Groet Arubaantje
 10. Arubaantje

  tomaten

  Het kan ook komen wanneer het zaad uit een tomaat is gebruikt. Schijnt het zaad niet goed kiembaar te zijn waardoor de plant geen vrucht krijgt.
 11. Heb het een en ander doorgelezen. Ik zit in een warm land waar de organische meststof erg duur is waardoor ik een zakje kunstmest heb gekocht wat een redelijke prijs had. Deze mest heb ik heb ik een maand of 2 geleden door de moestuin gestrooid. Mijn vraag is wanneer dit weer moet gebeuren, want ik lees dat men mest strooit bij de planten die vruchten dragen om zo de plant wat meer boost te geven. Wie kan mij advies geven hierin?
 12. De tomatenplanten krijgen naar mijn mening genoeg water. De andere planten staan er goed bij. De tomatenplanten bij wie de kop hangen zijn ook niet zo stevig als de andere tomatenplanten. Ze beginnen wel al bloemen te krijgen.
 13. Ik heb een aantal tomatenplanten staan in de volle grond, maar een paar daarvan hangt de top slap. Hoe kan dit?
 14. Arubaantje

  Kalken moestuin

  Kun je de groentes bekalken met eierschalen en zo ja, kan dat ook als groentes al zijn geplant?
 15. De vrucht ligt hier wel in de winkel maar er groeien hier bijna tot geen vruchtbomen. Soms een papaya of mangoboom. Buttonwood silver is een mooie struik zilverkleur. Wordt veel gebruikt als tuinafscheiding.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...