Jump to content

Amrutten

Members
 • Content Count

  700
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Zuid Limburg

Recent Profile Visitors

656 profile views
 1. Samen met meneer het gaas voor de erwten gezet. Daarna weer naar huis, want het is nog te koud voor andere tuindingen.
 2. Amrutten

  Geen pm ?

  Mea culpa, maxima. Als je probeert te versturen naar @Arja, dan lukt het inderdaad niet. Gewoon naar Arja, dan gaat het wel. Sorry, effe een suffig momentje.
 3. Amrutten

  Geen pm ?

  Als ik naar @arja een pm probeer te versturen krijg ik deze melding: × @arja kan geen berichten ontvangen.
 4. Dit krijg ik als ik een bericht naar jou probeer te versturen. Zal mod ernaar laten kijken. × @arja kan geen berichten ontvangen.
 5. Je hebt een PB. Een paar zaden is voldoende. Dank.
 6. Amrutten

  Bloemkool(tjes)

  In mijn kas staan grote en kleine bloemkool plantjes. Eva, winterbloemkool. Juni en september gezaaid. De kleine stonden op de nominatie om naar de tuin te gaan binnenkort, want ik zag een week geleden nog geen bloemvorming. Je laat de kleuterklas even alleen, en wat doen ze ? , een sprintje trekken. Voila, mijn nouvelle cuisine bloemkooltjes.
 7. Dag allemaal, Mijn Millefleur tomatenzaden doen het niet. Niet in grond en niet in Deno. Is er iemand die 4 of 5 zaden , wil opsturen naar mij ? Ik heb eventueel te ruil: Venus, kleine (40 cm) patio tomaat, oranje Caramel, lijkt op Coeur de Boeuf.
 8. Scilla , hyacinthoides, o.i.d. zou het kunnen zijn.
 9. Mooie kas. Daar ga je veel plezier van hebben. Antoinette
 10. De laatste pootaardappels gezet. Vitabella. Voorgezaaide peulen en bietjes geplant. Ook wat mini slaplantjes gezet. Bieten en sla wel met vliesdoek er over. Er is tenslotte vorst voorspeld hier. Beetje geschoffeld. Was best frisjes. Gezaaide tomaten van 17 maart komen goed op, behalve Millefleur. Die nog maar eens in Deno gezaaid. Kijken of dat beter gaat.
 11. Helemaal niks in de tuin. Wel effe een paar dagen het strand van Zoutelande in de gaten gehouden. Het ligt er mooi bij.😀
 12. @rorror Betreft geur sierbes: Geur komt als je de prachtige takken, in een vaas binnen zet. Doe je daarna niet meer 😅
 13. Vroeg, maar hopelijk niet te vroeg, 2 soorten aardappels gezet. We hopen maar op geen nachtvorst meer. Het zijn middenvroege soorten, Tentation en Gourmandine. In goot voorgezaaide peulen, in de grond gezet. Meesje toonde interesse voor pas opgeleverd vogelhuisje. Plek uitgemeten en gepland voor mijn zeer enthousiast aangeschafte grote hoeveelheid dahlias. Algemeen gerommeld en voldaan naar huis.
 14. In Deno: tomaat Venus, Klokken van Ierland en Zinnia’s. Gewoon in grond: sla en cavolo nero, 2 soorten basilicum. 4 supermarkttomaatzadenplantjes verspeend.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...