Jump to content

Broodbakken - een paar basis tips.


veuvecouderc
 Share

Recommended Posts

Dit mag niet ontbreken in je moestuin:

Image Image Image Image Image
Meestal maak ik zuurdesembrood, belangrijkste ingrediënt is rijstijd, en een beetje aanvoelen wanneer het de oven in kan.

En goed kneden. Voor een vochtig deeg eens googelen op 'french kneading" - werkt goed. Of deegstuk aan beide zijden vastnemen, armen spreiden om het uit te rekken, het midden met een klap op de tafel slaan, de deegstreng dicht vouwen en herbeginnen.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ik vind koken en bakken best leuk, maar regelmatig zoveel werk uitvoeren om brood te bakken zie ik toch niet zitten

Ik maak vaak brood met dit recept, het kost letterlijk maar 5 minuutjes. Het heeft een iets weg van zuurdesem en is lekker knapperig. Ik bak het in een oude braadpan, werkt prima!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Dit mag niet ontbreken in je moestuin:

Image Image Image Image Image

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...