Guest Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Lieve mensen, Hier mijn receptje voor een pittig smeerseltje op je boterham.Je neemt drie of vier flinke knoflookbollen schoonmaken zoals je gewend bent, En dan in de blender flink versnipperen en daarbij een flinke scheut olijfolie toevoegen en voor diegene die het mag hebben een flinke klont roomboter,of halvarine.Het glas rose op de achtergrond is voor eigen gebruik En maar draaien en draaien.En dan is dit het resultaatLekker op een boterham (eigengebakken natuurlijk ) met oude kaas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
appelsientje 60 Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Lijkt me hééérlijk ga dat is ff proberen. Quote De aanhouder wint...niet geschoten is altijd mis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobO Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 lekkerhoe lang blijft het goed? of vries je het in? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 In de koelkast 14 dagen maar zolang duurt het niet, Meestal is het in een week op Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.