Posted December 17, 201410 yr Vandaag wit brood gebakken, een simpel brood maar lekker.Bloem 500 gSuiker 1 theelepelZout 1 theelepelGist 1 xWater 350 mlKneden 5 min (hand of deegmachine)Rust kamertemp 2 uurVorm of bakplaatRust kamertemp 1 uurOven voorverwarmen 200 graden 30 min bakkenUit de vorm afkoelenSnijden eet smakelijkHoe bakken jullie brood en weten jullie nog lekkere recepten? Edited December 18, 201410 yr by Guest
December 17, 201410 yr op 220 graden en voor verwarmen ook op 220 graden.35 min bakken.kleine stokbroodjes met olijven en kaas http:// www.zonnehoekje.nl overnachten nabij het Lauwersmeer.
December 18, 201410 yr Vandaag wit brood gebakken, een simpel brood maar lekker.Bloem 500 gSuiker 1 theelepelZout 1 theelepelWater 350 mlKneden 5 min (hand of deegmachine)Rust kamertemp 2 uurVorm of bakplaatRust kamertemp 1 uur200 graden 30 minUit de vorm afkoelenSnijden eet smakelijkHoe bakken jullie brood en weten jullie nog lekkere recepten? Ik zou de volgende keer gist gebruiken Bruin brood 500gr volkorenmeel6gr droge gist (of 8)10 gr boter of margarine (of olie)1eetlepel suiker 2eetlepels zout (of 1)350ml melk (of water)1 ei (of geen ei) Je kan met dit recept nogal variëren, het is afhankelijk van je persoonlijke smaak.
December 18, 201410 yr Author Oven is natuurlijk voorverwarmd en gist gebruikt, alleen vergeten te schrijven. Staat nu wel in het bericht.Brood smaakt goed, vandaag bruin brood en krentenbrood bakken.
December 18, 201410 yr Er is hier een heel topic vol met recepten en ervaringen : broodbakken-een-paar-basis-tips-t1143.html? Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.