greetje Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 ik wil eens zeekraal eten, dus op zoek naar een recept......geen problem recepten zat!maar ik wil de zeekraal naturel eten,ja simpel koken en dan bij de aardappelen en vlees hoe lang kook ik zeekraal dus en wat gaat er evt. overheen?nootmuskaat? (lijkt me niet bij een zoutige groente)alleen wat peper? wie helpt? Quote kiezen voor helpende handen is delen in de praktijk!http://guppedup.blogspot.nl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erny Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Rauw eten, zó uit het bakje (of uit de zee) lekker zout... nét chips... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenneke Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Heel even stoven in een KLONT goeie roomboter, dat het net goed warm is (eventueel een beetje vers gemalen peper), en smullen maar. Ook zo rauw heel lekker, of als zilt accent in een salade. Of de pasta met zeekraal en zalm van deze site (heel lekker ) http://www.zeekraalwijzer.nl/zeekraal-eten/recepten/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greetje Posted February 6, 2015 Author Share Posted February 6, 2015 hoe lang kook ik zeekraal dus en wat gaat er evt. overheen?nootmuskaat? (lijkt me niet bij een zoutige groente)alleen wat peper?wie helpt? dus niet stoven of anders..... Quote kiezen voor helpende handen is delen in de praktijk!http://guppedup.blogspot.nl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobO Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 kort wokken in een piepklein beetje olie en dan een lekkere vis erbij, stukjes zeewolf, zalmblokjes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.