Jump to content
Jorieke123

Hoe ik (Goudse) kaas maak

Recommended Posts

Nieuwe pekel gemaakt met 200 ge zout per liter en toen toch een liter extra water erbij. Blijft spannend zo zonder die weger maar gaat komen.

Melk in huis. Morgen aan de kaas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pekelweger incl andere zaken besteld bij levenvanhetland. Ben toch wel heel nieuwsgierig hoe erg ik met de huidige pekel ernaast zat.

Doel is over paar weken weer een Goudse te maken en een andere kaas. Iets uit het kaasboek wat ik niet eerder heb gedaan. Nog even kijken wat.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
  • Create New...