Jump to content

Voorstellen


hannahvandijk
 Share

Recommended Posts

Hallo

 

Ik ben Hannah. Ik heb vorig jaar ook een paar zaadjes plantjes gekweekt en dit jaar wil ik verder in een mini moestuin. Ik heb een klein kweekkastje gekocht bij de Intratuin. Nu ben ik nog op zoek voor geschikte potten voor hierin. Iemand enig idee waar ik deze kan krijgen?

724f5f4663cda504e3de089a890d67b3.jpg

Link to comment
Share on other sites

welkom , hoewel je met voorstellen even in t verkeerde draadje zat. geeft niet hoor, je bent er evengoed welkom hier. leuk kasje, wat wil je er in gaan kweken. als dat duidelijk is kom je op potten uit die je er eventueel in wil gaan gebruiken hoe groot is het kasje, en vooral de hoogte is belangrijk bij je plantkeuze

groetjes

Link to comment
Share on other sites

Ja ik snap er dus ook nog helemaal niks van! Haha. Ik zit in twijfel voor een stuk worteldoek erin te leggen met aarde erbovenop of losse potten. Mijn "kas" is 45x84 en 30 hoog op het minst diepe stuk. Ik heb gekozen voor de deksel ivm vogels die er anders in gaan zitten.

 

De groentes die ik erin wil doen zijn van de moestuintjes van de albert heijn. Courgette, spinazie, andijvie, wortel, cherrytomaat en rucola etc. Daarnaast nog wat kruiden. Ik kan natuurlijk ook nog wat dingen in pot onderop zetten.

Link to comment
Share on other sites

Dit mag niet ontbreken in je moestuin:

Image Image Image Image Image

Welkom hier.

 

Dit is een zaai bak van 40x45 waar je je ah moestuintjes in kan op kweken. Of vierkante potjes in kan zetten ik denk dat er dan wel 20 potjes van 9x9 cm in kunnen staan. En dan zakt het water ook niet door de bodem. Of als je onder ook planten zet krijgen deze ook water. Als je te veel water hebt voor de planten kan je het er ook nog uit halen.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...