Bearco86 Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Ik heb door m'n enthousiasme nog een hoop bruine bonen zaden die over de houdbaarheidsdatum zijn. Mij lijkt het me logisch dat als je deze een tijdje welt en kookt je ze prima kan eten, klopt dat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paddestoelengek Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 prima oplossing maar...kan je er een andere tuinder geen plezier mee doen, want zijn wel een beetje dure boontjes om op te eten gr Adriaan Quote moestuin = zweet op je rug om uiteindelijk uit te kunnen delen = met z'n tweetjes 27 kroppen sla in 1 week moeten opeten = bij de oogst er achter komen dat de konijntjes je voor waren = hosta's kweken om de slakken tevreden te houden Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuubvG Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Nog een paar bezwaren om ze te eten:- ze kunnen behandeld zijn met chemicaliën om ze langer te kunnen bewaren- oudere bonen zijn harder, droger, moet je langer wellen en koken en dan nog zijn ze hard en smakeloos Bewaar ze nog een half jaartje en leg ze dan om te zien wat er nog van opkomt. Quote Teeltwedstrijd MTF organisatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.