Jump to content

Nocino wrang en bitter


Jizkaha
 Share

Recommended Posts

Ik heb afgelopen juni nocino gemaakt van onrijpe walnoten (en ik heb me zelfs aan 't recept gehouden ).

Maar toen ik 'm 2 maanden geleden proefde was ie wrang en bitter. Niet lekker.

Ik heb er toen citroensap en wat kandijsuiker bijgedaan en 'm verder laten staan. Nu is ie iets beter. Bijna lekker zelfs...

Dus ik laat 'm nog maar een stukje verder rijpen.

 

Hebben jullie ervaring met nocino maken? Is dat wrange, bittere in 't begin normaal? Of hoort dat sowieso bij de smaak?

En zijn er nog andere gouden tips waardoor m'n nocino alsnog een godendrank kan worden?

Alvast dank

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...