Jump to content

aangeboden glazen bakken omgevormd als kleine opkweekkassen van aquaria


Recommended Posts

Mochten er zijn met interesse in wat volglazen bakken met verluchtingsstrookjes in RVS gaas , ik heb al mijn oude terraria en aquaria van vroeger omgebouwd tot allemaal kleine en grotere kleine serre's , opkweekkassen .

Het zijn er in diverse formaten en momenteel ben ik met een gehele oprommel bezig dus al dat niet opgehaald is moet kortweg de container op , staat me in de weg en het zijn er teveel .

Formaat : een 8-tal of meer van 60cmx60cmx60cm , en ongeveer een 5-6 van 45x45x45cm , daarnaast nog 2 van 3meter hoog en 1 meter lang (of om te draaien uiteraard mits verwijderen van de siliconenstrip en de glasplaat met verluchtingsstrookje , zijn in gebruik geweest en zijn wel degelijk efficiënt genoeg !

5euro voor een klein bakje , 20 voor een grote ( vermoedelijk geen hoge prijs , tevens kostten die nieuw rond de honderDEN )

vierkante meter moestuin naar volle tuin . Groentje in het groene ,meer dan 20kg framboos , meer dan 20 pompoenen en teveel aan courgettes, te weinig tomaat en gelukkig voldoende paprika kunnen oogsten en het hele jaar door sla en kruiden en een volle diepvries

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...