Jump to content

Gerookt paprikapoeder


Spitskool
 Share

Recommended Posts

Dat ziet er super uit Jorieke!

Ik zag  in dit topic voorbij komen dat je de paprikas na het roken nog moet drogen, Hoe doen jullie dat? Ik heb geen voedseldroger en mijn combi-oven kan niet kouder dan 150 graden

Edited by mus
Link to comment
Share on other sites

Dit mag niet ontbreken in je moestuin:

Image Image Image Image Image

Ik ga ze nog drogen in de oven, die van mij kan gelukkig op 50 en zelfs nog wat lager (de knop begint bij 50 maar net daar onder gaat ie ook al aan)

Ik heb vaak geprobeerd om ze hangend te laten drogen, maar dat ging dan toch vaak mis. Ze krullen altijd wat en rond deze tijd is de luchtvochtigheid hier hoog en dan schimmelt het snel. 

Link to comment
Share on other sites

Ik had ze inderdaad ook al aan een touwtje geregen maar ik twijfel of het wel goed gaat. Ach het is een experiment. Als het nou niet gaat zal ik eens een andere oplossing zoeken.
Ik heb helemaal geen ervaring met roken maar gebruik wel graag gerookte paprika poeder. En ik vind dit er zo leuk uit zien. Misschien wel de moeite waard om me eens wat meer in te verdiepen! :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...