CaroMoes Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Heeft iemand ervaring met de courgette type vegetable spaghetti? De oogst lijkt niet erg op het plaatje op het zadenzakje, zie foto. Ook pas een vrucht open gesneden en die had echt geen spaghettieslierten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charly Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Als t net zo is als bij de pompoen: Halveren, zaden eruit, beetje olie beetje zout erop, alu folie erom en ong 35 min in een hete oven (200 gr) Dan tegen de richting in leegschrapen met een vork om de draden los te krijgen. Vond t zelf een redelijk smakeloze toestand. Maar wie weet bevalt t jou beter! Quote wees bevriend met kleine dingen Link to comment Share on other sites More sharing options...
appelvrouw Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Ze lijken er niet op. Die van mij wel (nog niet gegeten) de twee gele... Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaroMoes Posted September 10, 2018 Author Share Posted September 10, 2018 Inderdaad die van jou lijken er meer op. Mooi plaatje die verschillende pompoenen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaroMoes Posted September 10, 2018 Author Share Posted September 10, 2018 Als t net zo is als bij de pompoen: Halveren, zaden eruit, beetje olie beetje zout erop, alu folie erom en ong 35 min in een hete oven (200 gr) Dan tegen de richting in leegschrapen met een vork om de draden los te krijgen. Vond t zelf een redelijk smakeloze toestand. Maar wie weet bevalt t jou beter! Ik had de mijne voorgekookt, zoals op t zakje stond. Ga de oven ook maar eens proberen. En ja, er zal een goed saus bij moeten net als bij spaghetti:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.