Jump to content
appelvrouw

Recepten MTFD

Recommended Posts

Ik ga die bananencake maken. Maar er gaat dus baking soda doorheen, EN bakpoeder. Maar voor baking soda heb je ook een zuur ingrediënt nodig, wat bij bakpoeder al is toegevoegd (in de vorm van citroenzuur of wijnsteen). Het lijkt mij dat je dan dus ook gewoon wat meer bakpoeder toe kunt voegen, en baking soda weg kunt laten?   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Geen idee. Maar ik zie dat je er succes mee had. Ga ik me toch afvragen waarom het originele recept (Betty Crocker) beide gebruikt. Kan een stuk simpeler. Vast iets met traditie ofzo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
  • Create New...