Jump to content

Na een paar jaar meelezen...


geert h

Recommended Posts

dan nu toch maar een account aangemaakt. Afgelopen jaren hier ontzettend veel informatie weten te vinden en ik ga zeker mijn best doen om zoveel mogelijk via de zoekfunctie terug te vinden voordat ik nieuwe topics ga openen.

 

Wie ik ben? Ik ben Geert en woon in een dorp nabij Tilburg. Bezig zijn in de tuin vind ik heerlijk ontspannend en sinds vorig voorjaar heb ik achter de garage een kas staan van 2,4 x 1,9 m. Daarvoor had ik daar een echt klein kasje staan van 1,2 x 1,9 m met polycarbonaatplaten. Die was na drie jaar en vier keer herstellen echter minder ontspannend geworden, vandaar de keuze voor een nieuwe kas en dit keer van (veiligheids)glas. Sindsdien is de ontspanning weer helemaal terug. Verder heb ik in de achtertuin nog een paar rekken staan van zwart geschilderde bouwstaalmatten. Daar hebben vorig jaar al succesvol boontjes tegenaan gegroeid en dit jaar is het de beurt aan de klimcourgette om hem te bevolken. Daarnaast nog een paar stukken border die ik gebruik als moestuin en waarvan er 1tje is omgetoverd voor een verhoogde kruidenbak.

 

Naast mijn moestuin heb ik verder als hobby's ook nog scouting, wandelen, geocachen, duiken en vind ik het ook nog leuk om te (primitief) koken, fotograferen, .... Zoals jullie begrijpen verveel ik me niet snel, vandaar dat dat beetje moestuin wat ik heb voor mij ook voldoende is. Ik hoop dat ik de komende jaren nog net zo veel van jullie kan leren als dat ik afgelopen paar jaar heb gedaan.

 

Groeten, Geert.

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor jullie welkom

 

@Erny: Preppers-shelter.nl forum zou ik zeker interessant kunnen vinden, maar aangezien ik nu al af en toe keuzes moet maken tussen de vele leuke en interessante dingen, ga ik daar maar niet kijken.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...