Stampy Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Mijn eeuwig moes heeft inmiddels eetbare bladeren. Heeft iemand er een recept voor, eet je dat rauw, gekookt en zo ja hoe lang? of gestoofd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorieke123 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Rauw zijn ze te stug, je kunt ze koken/stoven/smoren. Quote Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link to comment Share on other sites More sharing options...
RvO Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Mijn eeuwig moes heeft inmiddels eetbare bladeren. Heeft iemand er een recept voor, eet je dat rauw, gekookt en zo ja hoe lang? of gestoofd?Deze vind ik fijn: http://www.xs4all.nl/~westher/recepten/YE%20ABESHA%20GOMEN.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.