Jump to content

Wat heb je net gegeten, of ga je nog eten (uit eigen tuin) 2020


angela
 Share

Recommended Posts

@rorror ingeprikt en toen in de hete olie. Zeezout er over en smullen maar!
 

(Bij tr frietjes eet je er gefrituurde aubergine, courgette, evt wortel bij met een naturel tomatensaus. Er zit alleen tomaat in met evt pepers. Verder niets en dan de yoghurt met knoflook. 
Mensen denken vaak dat het een makkelijke maaltijd is, maar ik was om 16 u begonnen en konden 2 u later pas eten. Veel werk, maar zó lekker!) 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

In de Lean Mean Fat Reducing Grilling Machine  (zo heet dat ding echt) behalve zalm ook groente gegrild, courgettes, koolrabi en tomaatjes met knoflook. Geraspte komkommer met azijn, suiker en peper erbij..mmm

 

EE5899DF-737A-4915-B927-DB1903F74F30.thumb.jpeg.ad704673b5bd2465435d3b25771f8121.jpeg

Edited by appelvrouw

We verhuren ons voorhuisje https://www.airbnb.com/h/backtothesixties meer weten?  vraag informatie via pb.

 

Waar de mol is is er hoop!

Link to comment
Share on other sites

Dit mag niet ontbreken in je moestuin:

Image Image Image Image Image

Een puddingbroodje! Ik kan me niet heugen dat ik dat gegeten heb.

Hier ook koude zaken, veel kleine tomaatjes met olijfolie en basilicumblaadjes en Armeense komkommer met pez. En zometeen, want we hebben nog niet gegeten, een gebakken courgettes met nog meer van die tomaatjes.

We verhuren ons voorhuisje https://www.airbnb.com/h/backtothesixties meer weten?  vraag informatie via pb.

 

Waar de mol is is er hoop!

Link to comment
Share on other sites

Dit mag niet ontbreken in je moestuin:

Image Image Image Image Image

Een enorme salade van één gele CdB plus nog een tweede salade van een moonglow en een rose de Bern. Frietjes van de net geoogste aardappels Pompadour. En erbij een geraspte komkommersalade van Zelhemse komkommer👏

  • Like 1

We verhuren ons voorhuisje https://www.airbnb.com/h/backtothesixties meer weten?  vraag informatie via pb.

 

Waar de mol is is er hoop!

Link to comment
Share on other sites

Mmmmmm spinaziesalade uet, de knoflooksaus merendeels uet, de zelfbedachte bonensalade uet met sla en spinazie met een mosterddressing. Zeker voor herhaling vatbaar! Wat nog meer? Nou ja alle kruiden van alle andere dingen, rijkelijk knoflookpasta, ow en een paar vers geoogste uien. Hadden rood moeten zijn. Waren spierwit. Heel apart, want vooralsnog had ik ook daadwerkelijk rode uien. Nou ja. Uien. Tjes

Link to comment
Share on other sites

b95a06e54e59cb3d2f1731d46af61070.jpg


Ik kan de allerhande van deze maand ten zeerste aanbevelen. Ik kwam enkel recepten tegen die ik wilde uitproberen, maar steeds ontbrekende ingrediënten. Tot deze linzensalade. De spinazie, geroosterde paprika’s en parmezaan van mezelf en vandaag voor het eerst eigen Caesar dressing gemaakt met een eigen eitje. De paprika’s heb ik blijkbaar 151218 ingemaakt. Bijna 2 jaar later eet ik nog steeds de paprika’s van die inmaakbatch. Goed man.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...