Jump to content

Saffraan kweken


Addie
 Share

Recommended Posts

Ik maak er de bekende rijst mee, kleuren en op smaak brengen.

Volgens de recepten eerst de saffraan drogen, drie maanden rijpen en droog opslaan.

Voor gebruik weken, dan pas door de rijst.

Een stampertje of 3 a 4 is genoeg voor een portie rijst.

 

Hoeveel stampers doe je in een kop thee? Ik wil het wel eens proberen, al gaat de saffraan hier snel genoeg op.

 

sa.jpg

 

Mijn hele oogst tot nu toe. De lichtkleurige zijn van gisteren en vandaag.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...