Jump to content

Gezocht: zaadjes "Kazakstan" meloen


Recommended Posts

Ik heb ze niet, maar heb ook een paar keer op die site gekeken en bepaalde producten worden blijkbaar weer aangevuld en zijn soms na een paar dagen terug in het assortiment. Dus ik zou voor de zekerheid de site nog even in de gaten houden mocht je hier niks kunnen krijgen. :) Succes!

Link to comment
Share on other sites

Kazakstan heb ik ook niet, maar als je graag op de Russische (inclusief buurlanden) toer wilt gaan dan heb ik voor je Kredo en Lada.   Daarnaast ook Early Galia (kruising tussen Galia F1 en Haogen).    Gekocht eind vorig jaar bij www.nikitovka.com die helaas niet meer mag leveren aan Europese landen.

 

Kredo is erg vroeg (60-65 dagen na verplanten) weegt 2 tot 2.5kg.  Volgens de aanbieder een aantrekkelijke, grote, ovaalvormige net-meloen. Wit zacht sappig vruchtvlees met een sterk ananasaroma en een kleine zaadruimte.  Resistent tegen fusarium en meeldauw (powdery mildew). Grote opbrengst ook onder stressvolle omstandigheden zoals droogte en grote temperatuur schommelingen.    

 

Lada is een middentijdse (74-96 dagen) Russsische heirloom.  Gele ovale meloen met een beetje net-tekening, 1.5 tot 3kg.  Romig, knapperig en sappig met een excellente smaak.  Goed transporteerbaar.  Resistent tegen scheuren en tegen meeldauw. 

 

Early Galia: rijpt na 65-75 dagen, een geweldige aromatische zoete ovale meloen (2 tot 3kg) met toetsen van ananas en banaan. Wit vruchtvlees met een zweem van groen er door.

     

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...