Lia56 Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Commercie...😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mellie Posted October 10 Author Share Posted October 10 @arjaPepers inmaken op z’n Turks met foto’s Ik heb in zo’n IKEA voorraadpot 8 teentjes knoflook, 1/3 azijn, 1/2 kg tomaat en al mijn pepers die ik nog had en wat groene pepers van de Turkse winkel die sivri biber heten. Flink aangedrukt zodat alle tomaat erbij past. Die saus die overblijft vind ik nl heel lekker. Aftoppen met wat water. Beetje op gevoel allemaal. Als het zo zout is dat het vocht veeeel te zout is en niet lekker smaakt, moet er wat meer water bij. Dus proef vooral even. Ik heb nu 2 eetlepels zout erbij gedaan. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dahli Posted October 10 Share Posted October 10 Ohhh, dit ga ik ook doen met de jalapenos en chiluacles! Dank @Mellie voor het recept! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gitta Posted October 10 Share Posted October 10 Wat een mooi topic dit. Ik ben erg gek op Turks eten. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lia56 Posted November 28 Share Posted November 28 Ik gebruik vaak recepten van Mellie, altijd lekker! Â 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mellie Posted November 28 Author Share Posted November 28 Ahahah ik ga er van blozen. Leuk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flup Posted November 30 Share Posted November 30 (edited) Wat een leuk topic! En erg lekker ook. Heb dat al eerder geschreven, maar heb het topic daarna ook weer helemaal uit het oog verloren. Druk, druk en nog eens veel te druk hier. Heb zelf voorlopig nog niet veel tijd om uren in de keuken te staan, maar dat komt wel weer. En dan ga ik zeker het een en ander hiervan proberen. Edited November 30 by Flup 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorieke123 Posted December 1 Share Posted December 1 Er was al wel een topic speciaal voor die puntpaprika's, ik heb jullie berichten daar heen gedaan. Â Â Quote Veldvee-facebook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.