Jump to content

Even voorstellen….


SasJr
 Share

Recommended Posts

Dit is mijn eerste bezoek aan dit forum, daarom stel ik mij kort voor. Al vanaf mijn vroege jeugd ben ik druk met plantjes en potjes en diertjes trouwens ook. 😊 In ieder huis waar we hebben gewoond kreeg ik een eigen stukje tuin. Vanaf dat moment bestaat ook mijn wens om een kas te hebben. Dat is er nooit van gekomen. En nu is het eindelijk zover! Ik ben bezig met serieuze plannen en dat is ook de reden dat ik op dit forum ben blijven hangen in mijn zoektocht naar zoveel mogelijk informatie. 
We wonen aan de rand van het bos, met een aantal gigantische bomen in de tuin. Ik zeg altijd gekscherend dat zij de baas zijn en dat wij slechts tijdelijke bezoekers zijn. 
Een tuin aanleggen in een bosachtig gebied is een uitdaging. Groente en fruit kweken een nog grotere. Toch lukt het om vaak in grote potten of growbags van alles te kweken. En het plezier dat we hebben met al is het maar 1 eetlepel zelf gekweekte erwtjes op ons bord is immens. 
Om minder afhankelijk te zijn van het weer en wat beter in staat het ongedierte de baas te worden hoop ik begin volgend jaar in mijn kas te kunnen gaan kweken. Bedankt voor alle tips die ik nu al gevonden heb in verschillende berichten en die ik vast nog ga krijgen! 

Link to comment
Share on other sites

Hoi en welkom!

Wat boffen zo bij een bos. Al lijkt de schaduw wel een beetje een dingetje denk ik. Ik neem aan dat je er goed over hebt nagedacht, dus het wordt vast een mooi project!

Heel veel plezier en geniet van de voorpret.

Groene groetjes

Link to comment
Share on other sites

Dit mag niet ontbreken in je moestuin:

Image Image Image Image Image

Hallo en welkom, wij wonen ook aan het bos en park. Al hebben we een open tuin op het zuiden, Aan de randen is het schaduw. Daar maken we genruik van voor half en schaduw gewassen, zo ook noten en fruit die geen volle zon nodig hebben en in schaduw kunnen rijpen.

De keukentuin is de kleine groene oase van de keuken ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...