snekermoestuin Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Ongeveer 10 g fijngehakte gember (nog niet van eigen wortel) door het beslag van 1 pannekoek gedaan.Heerlijk. Eigenlijk nooit echt gember in de keuken gebruikt, behalve dan als jam. Vandaag ook zo'n 10 g door de appelen voor in een appeltaart gedaan. Dit gaf de taart net nog iets meer smaak, zonder dat er iemand bij ons merkte dat ik nadrukkelijk aan het recept iets had toegevoegd. Quote Kijk ook eens op ons blog http://snekermoestuin.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeannette Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Gember door de appeltaart/applecrumble ga ik ook eens proberen.Lijkt me heerlijk!Wist je dat gember supergezond is en maar liefst 17 medicinale stoffen in zich heeft en daarmee een natuurlijke pijnstiller is?Gember is zuiverend en werkt pijnstillend. Gember is een antioxidant, werkt antiseptisch, slijmoplossend, ontspannend, stimulerend, ontgiftigend, ademverfrissend, is goed tegen griep, verkoudheid, slijmvliesontsteking, vermoeidheid, hoge bloeddruk, bloedstolsels, hoofdpijn, migraine, misselijkheid, koorts, darmklachten, diarree, menstruatiepijn, impotentie, kortom gember heeft veel voordelen. (Bovenstaande heb ik gekopieerd van een andere site) Eet smakelijk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snekermoestuin Posted April 14, 2012 Author Share Posted April 14, 2012 Ik had het onlangs ook gelezen op een link van iemand op het gember kweken topic. Het is voor mij best wel een reden om af en toe eens weer wat gember als ingredient te gebruiken. Morgen maak ik weer een appeltaart en zal weer 10 gram gember door de appel mengen. Quote Kijk ook eens op ons blog http://snekermoestuin.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.